Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să fie atente la musafiri

Dan Suta   
în Horoscop
22/02/2020, 15:49
Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să fie atente la musafiri
Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru fiecare zodie. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 23 februarie 2020 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Pentru Balanțe este o zi în care trebuie să fie cu ochii în patru, mai ales după amiază, când vor primi tot felul de vizite.

Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu trece cu vederea criticile, chiar dacă vin din partea inamicilor. Ei te pot ajuta cel mai mult în viață, chiar dacă îți vine greu a crede. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Nu te frământa din cauza eșecurilor cotidiene. Vei vedea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioarele trebuie să caute noi resurse de putere

Gemeni: Pune-te la curent cu ultimele noutăți în domeniul în care activezi și vei vedea cum o scoți la capăt. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac: Nu te plânge din cauza animozităților din jur. Unele lucruri nu se rezolvă bătând din palme. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Lasă de la tine în conflictele pe care le porți cu persoanele mai vârstnice din familia ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Trage tare și caută resurse noi. Încă ai puterea să faci schimbări bune. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Atenție cum comunici cu musafirii care îți trec astăzi pragul. Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion: Te nemulțumesc anumite atitudini și tocmai de asta e indicat să faci un pas înainte să spui ce te doare. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Lasă lucrurile nesemnificative la o parte și concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care cei din jur îți arată iubire. Nu fi nici tu zgârcit. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător: Pune mâna pe ustensile și apucă-te de treaba prin casă. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești: Mai bine sincer ca tine decât ipocriți ca așa-zișii prieteni de care te înconjori. Nu te mai consuma aiurea. Numărul norocos al zilei: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×