Categorie: Autor:

Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să fie atente la musafiri

Citește sfatul zilei de 23 februarie 2020 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Pentru Balanțe este o zi în care trebuie să fie cu ochii în patru, mai ales după amiază, când vor primi tot felul de vizite.

Sfatul zilei de 23 februarie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu trece cu vederea criticile, chiar dacă vin din partea inamicilor. Ei te pot ajuta cel mai mult în viață, chiar dacă îți vine greu a crede. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Nu te frământa din cauza eșecurilor cotidiene. Vei vedea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioarele trebuie să caute noi resurse de putere

Gemeni: Pune-te la curent cu ultimele noutăți în domeniul în care activezi și vei vedea cum o scoți la capăt. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac: Nu te plânge din cauza animozităților din jur. Unele lucruri nu se rezolvă bătând din palme. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Lasă de la tine în conflictele pe care le porți cu persoanele mai vârstnice din familia ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Trage tare și caută resurse noi. Încă ai puterea să faci schimbări bune. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Atenție cum comunici cu musafirii care îți trec astăzi pragul. Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion: Te nemulțumesc anumite atitudini și tocmai de asta e indicat să faci un pas înainte să spui ce te doare. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Lasă lucrurile nesemnificative la o parte și concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care cei din jur îți arată iubire. Nu fi nici tu zgârcit. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător: Pune mâna pe ustensile și apucă-te de treaba prin casă. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești: Mai bine sincer ca tine decât ipocriți ca așa-zișii prieteni de care te înconjori. Nu te mai consuma aiurea. Numărul norocos al zilei: 5.