Sfatul zilei de 23 august 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să tacă și să facă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
22/08/2019, 13:12
Sfatul zilei de 23 august 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să tacă și să facă
Sfatul zilei de 23 august 2019. Sursa foto: ericatheastrologer.com

Citește sfatul zilei de 23 august 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Vărsătorii sunt atenționați să lase vorbăria și să acționeze mai mult. Trebuie să se implice puțin mai mult decât o făceau până acum. Află din rândurile de mai jos care este numărul norocos pentru tine.

Sfatul zilei de 23 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Continuă să dai tot ce ai mai bun din tine pentru oamenii din jurul tău. Trebuie să le dovedești celor din jur că ești o persoană capabilă și binevoitoare. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur: Ai de făcut anumite drumuri, iar asta te cam enervează. Înarmează-te cu multă răbdare și totul va decurge bine. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Nu te panica dacă anumite lucruri nu se rezolvă la timp. Este momentul să privești problema per ansamblu, să vezi tabloul general. Numărul norocos al zilei: 6.

sfatul zilei 23 august 2019
Vărsătorii trebuie să acționeze mai mult. Sursa foto: Metropolitan Girls

Leii trebuie să se pună la curent cu ultimele evoluții tehnologice

Rac: Succesul se obține prin multă trudă, nu peste noapte. Nu te bucura de câștigurile pentru care abia ai mișcat un deget. Numărul norocos al zilei: 7.

Leu: Pune-te la curent cu ultimele noutăți din domeniul tehnologic dacă tot îți cauți jucării noi. Vorbește cu cineva care se pricepe mai bine la gadgeturi. Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară: Profită de banii pe care îi primești azi și achiziționează lucrurile care îți lipsesc în casă. E momentul să faci un mic inventar. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Nu îi provoca pe cei din jur la conflicte inutile. Ar fi mai bine să te concentrezi pe ce ai tu de făcut și să îi lași pe oameni să își vadă de treaba lor. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet, dar cu mai multă eleganță. Se pot spune unele lucruri cu o altă tonalitate, cu o altă abordare. Nu trebuie să fii abrupt. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător: Zâmbește mai mult, tratează oamenii cu mai multă căldură și lasă toate problemele deoparte. Fă tu primul pas. Numărul norocoa al zilei: 8.

Capricorn: Nimic nu se compară cu această zi, căci azi vei afla niște răspunsuri de care depinde șederea ta în țară. Da, da! Poți primi o ofertă de muncă de nerefuzat. Trebuie să cântărești bine lucrurile. Numărul norocos al zilei: 9.

Vărsător: Mai bine taci și faci și îi surprinzi pe oameni cu realizările tale abia după aceea, când rezultatele vor vorbi de la sine. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești: Te plângi cam des, dar nu faci mare lucru să îndrepți ceea ce trebuie reperat. Poate că e timpul să acționezi mai mult. Numărul norocos al zilei: 10.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×