Sfatul Zilei de 19 septembrie. Săgetătorul este depășit de evenimente

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
18/09/2019, 13:56
Sfatul Zilei de 19 septembrie. Săgetătorul este depășit de evenimente GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 19 septembrie. Sursa foto: yve.ro

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 19 septembrie. Astrele transmit mesaje puternice, însă ține doar de noi dacă ținem sau nu cont de acestea. Mai jos veți găsi și numărul care vă poartă noroc astăzi.

Berbec

Trebuie să fii foarte concentrat astăzi, deoarece apar proiecte noi la care trebuie să lucrezi, dar trebuie să fii mai prezentși în familie, unde se adună problemele. Numărul norocos al zilei: 7.

Taur

Nativul Taur trebuie să n se mai plângă și să ia lucrurile așa cum sunt, deoarece trebuie să le rezolve el, nu altcineva. Numărul norocos al zilei: 10.

Sfatul Zilei 19 septembrie
Sfatul Zilei 19 septembrie. Sursa foto: publika.md

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor nu au timp să se vaite, deoarece trebuie să se mobilizeze exemplar pentru a trece peste toate obstacolele. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac

Racul trebuie să-și păstreze cumpătul în orice situație, mai ales la locul de muncă, unde se poate isca un mic conflict cu un coleg. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Rolul pe care îl ai e determinant. Acum te străduiești să faci pace cu oamenii din jurul tău și asta e bine. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioară

Nativul Fecioară se trezește cu toate planurile date este cap de un eveniment neprevăzut. Rămâi calm și gândește de două ori, înainte de a vorbi. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță

Ești foarte agitat pentru că ai multe lucruri de făcut. Organizează-te și vei vedea cum ți se va ușura munca. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion

Nativul Scorpion consideră că totul i se cuvine, însă viața îi va arăta că nu este chiar așa. Fii mai înțelegător cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător

Săgetătorul rămâne în urma celorlalți la multe capitole. Se pare că ai nevoie de câteva zile de odihnă, pentru a funcționa la parametri normali. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn

Capricornul ar ăutea face o greșeală destul de mare. Trebuie să înveți din greșeli și să nu le mai repeți. Numărul norocos al zilei: 12.

Vărsător

Vărsătorul află astăzi că nu le știe chiar pe toate. Este posibil să fi nevoit să facă mai multă drumuri destul de obositoare. Numărul norocos al zilei: 25.

Pești

Peștii vor avea parte de o zi plină de evenimente. Trebuie să-ți păstrezi calmul și să iei deciziile bune. Numărul norocos al zilei: 19.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×