Sfatul zilei de 18 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii trebuie să conducă prudent

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
17/10/2019, 11:20
Sfatul zilei de 18 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii trebuie să conducă prudent
Sfatul zilei de 18 octombrie 2019. Sursa foto: Steven Aitchison

Citește sfatul zilei de 18 octombrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă care este numărul tău norocos și ce te îndeamnă astrele să faci. Peștii vor avea de făcut mai multe drumuri și sunt rugați să conducă prudent. Vărsătorii, în schimb, vor avea parte de o zi liniștită și se vor feri de ieșit prea mult prin oraș.

Sfatul zilei de 18 octombrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Spune ce ai pe suflet fără să te gândești foarte mult la consecințe. Ai nevoie de restabilirea unei ordini interioare, a echilibrului, a armoniei care îți lipseau până acum. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Pleacă de la ideea că poți schimba lumea doar cu gândul și asta pentru că ai o forță cu care poți face miracole. Numărul norocos al zilei: 11.

Gemeni: Nu uita lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și concentrează-te cu atenție doar asupra aspectelor cu adevărat esențiale. Numărul norocos al zilei: 9.

sfatul zilei de 18 octombrie 2019
Peștii trebuie să fie atenți la drum. Sursa foto: Tarot Prophet

Fecioarele trebuie să ignore anumite persoane

Rac: Pune-te în locul celorlalți, dar ține cont și de faptul că unii oameni vor să te păcălească apelând la sensibilitatea ta ori la buna credință de care dai dovadă mereu. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Azi e acea zi în care trebuie să ții minte tot felul de date, de cifre, de nume și asta te debusolează nițel. Trebuie să te organizezi foarte bine. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară: Orice ți-ar spune anumite persoane, nu le lua în serios prea tare. Unii oameni, pur și simplu, nu urmăresc altceva decât să te șicaneze. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Dăruiește din inimă și nu din obligație. Dacă simți că anumite persoane îți cer lucruri și tu nu simți să le oferi, de ce ai face-o? Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Nu te supune regulilor în care nu crezi. Trebuie să știi foarte bine ce decizii iei, să le cunoști pe de-a-ntregul. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Evoluția ta profesională depinde exclusiv de tine. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: E ziua marilor alegeri din punct de vedere sentimental, acea zi în care trebuie să o iei de la zero cu mai mult aplomb. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Azi decizi să te relaxezi. Citește, uită-te la filme… Delectarea e binevenită, iar lenea e acceptată uneori. Numărul norocos al zilei: 22.

Pești: Condu prudent. Fii atent la drum și încearcă să fii cât poți de punctual azi. Numărul norocos al zilei: 19.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×