Sfatul zilei de 18 noiembrie. Leul primește o veste tristă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/11/2019, 14:14
Sfatul zilei de 18 noiembrie. Leul primește o veste tristă
Sfatul Zilei de 18 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO își aduce Sfatul Zilei de 18 noiembrie și vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Acestea vor începe săptămâna în forță, sub îndrumarea astrelor. Mai jos găsiți și numărul norocos al zilei!

Așa arată Sfatul Zilei de 18 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul se află la răscruce de drumuri și are de luat o decizie foarte importantă pentru viitorul său. Alege varianta în care crezi că ai unde să te dezvolți mai departe. Numărul norocos al zilei este 2.

Taur

Nativul Taur poate afla multe bârfe chiar și despre el, dacă stă de vorbă cu prietenul potrivit! Nu te destăinui prea mult acestei persoane! Numărul norocos al zilei este 6.

Gemeni

Cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor au tendința să se arunce cu capul înainte. De data asta trebuie să te consulți cu partenerul de viață, înainte de a lua o decizie. Numărul norocos al zilei este 1.

Rac

Simți nevoia de a ajuta pe cineva special pentru tine și acest lucru te va face să te simți foarte bine. Ai parte de mari surprize. Numărul norocos al zilei este 3.

Leu

Nativul Leu are șanse reale să primească o veste nu tocmai plăcută. Indiferent despre ce va fi vorba, trebuie să rămâi calm și să găsești o soluție pentru problema respectivă. Numărul norocos al zilei este 9.

Fecioară

Nativul Fecioară mai bifeaz o zi bună din viața lui. Va întâlni o persoană specială, pe care o va impresiona de la prima vedere. Numărul norocos al zilei este 12.

Balanță

Nativul născut în zodia Balanță se confruntă cu o problemă destul de serioasă. Ajutorul vine din partea unei persoane mai în vârstă din familie. Numărul norocos al zilei este 4.

Scorpion

Fii mai prudent în tot ceea ce faci astăzi și mai ales la ceea ce spui, deoarece cuvintele tale s-ar putea să ajungă la urechile nepotrivite. Dacă ești singur, îți poți găsi sufletul pereche. Numărul norocos al zilei este 9.

Săgetător

Oamenii sunt răi și bârfitori. Nu mai pune la suflet tot ce auzi despre tine, chiar dacă nu este adevărat. Adevărul va ieși la lumină. Numărul norocos al zilei este 2.

Capricorn

Ține cont de alegerile tale și nu face un pas înapoi, chiar dacă ai impresia că totul merge acum prost în viața ta. Numărul norocos al zilei este 6.

Vărsător

Vărsătorul vede astzi cine îi este prieten cu adevărat. Va avea nevoie de ajutor într-o problemă, însă doar prietenii adevărați îl vor ajuta. Numărul norocos al zilei este 7.

Pești

Începi săptămâna în forță, cu idei bune și chef de muncă. Nu trebuie însă să exagerezi, deoarece colegii te vor lua la ochi. Numărul norocos al zilei este 8.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×