Sfatul zilei de 18 februarie. O zodie trebuie să fie atentă cu cine se împrietenește

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/02/2020, 09:10
Sfatul zilei de 18 februarie. O zodie trebuie să fie atentă cu cine se împrietenește
Sfatul zilei de 9 martie. Sursa foto: pixabay.com

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 18 februarie. Multe dintre zodii au șansa să se afirme în societate, dacă își joacă bine cărțile. Altele trebuie să fie cu băgare de seamă cu cine se împrietenește!

Așa arată sfatul zilei de 18 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Uită de toate problemele și acceptă invitația prietenilor tăi de a ieși în oraș. Este nevoie și de puțină relaxare, nu doar de muncă. Numărul norocos al zilei: 8.

Taur

Ai niște sentimente confuze astăzi și trebuie să iei o decizie importantă. Mai bine mai aștepți puțin pentru a îți da seama despre ce este vorba. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni

Unele lucruri nu au o explicație logică, așa că nu îți mai bate capul cu astfel de probleme care te depășesc. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Nu lăsa penimeni să îți afle adevăratul scop al acțiunilor tale. Oamenii sunt răi și s-ar putea să-ți pună bețe-n roate. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu

Renună la replicile tale acide, deoarece apropiații tăi încep să se sature și vor începe să riposteze. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Ține minte această zicală plină de înțelepciune și aplic-o! Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Balanța trăiește intens și are ocazii să se îmbogățească. Fii pe fază și prinde valul care te va ridica peste ceilalți! Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Scorpionul are parte de o zi bună, iar regretee trebuie să le lase în spate și să se bucure de ce are astăzi. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Trebuie să fii cu băgare de seamă pe cine ajuți azi, mai ales din punct de vedere material. S-ar putea s nu-și mai vezi banii prea curând. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn

Capricornul este plin de entuziasm astăzi, iar această atitudine aduce lucruri bune, în general. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător

Vărsătorul are parte de o zi farte plăcută, dar ai grijă la cheltuieli, să nu te întinzi mai mult decât trebuie. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Peștii sunt puși pe distracție, iar acest lucru îi face să cunoască oameni noi și să-i primească în viața lor mai ușor. Ai grijă, totuși, cu cine te împrietenești. Numărul norocos al zilei: 11.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×