Sfatul zilei de 17 septembrie. Leul se simte bine în pielea lui și radiază de fericire

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/09/2019, 15:03
Sfatul zilei de 17 septembrie. Leul se simte bine în pielea lui și radiază de fericire
Ntaivii născuți în zodia leu au parte de o zi foarte frumoasă. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei de marți, 17 septembrie 2019, a fost pregătit. Unele zodii vor avea parte o zi obișnuită, în timp ce altele se vor distra copios și vor avea parte de momente de neuitat. Nativii născuți în zodia gemeni au sentimente profunde pentru un amic, iar capricornul pune ochii pe un obiect foarte valoros.

Citește aici sfatul zilei pentru marți, 17 septembrie 2019

Berbec

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de o zi tensionată. Consecințele faptelor tale vor începe să fie resimțite și vei avea mustrări de conștiință. Unele decizii s-ar putea să-ți strice relația de cuplu.

Taur

Astăzi faci numai ceea ce simți. Nu îți pasă de părerile celor din jur și decizi să faci câteva schimbări. Nu arunca cu banii pe lucruri inutile și cumpără-ți doar obiectele și produsele de care ai într-adevăr nevoie.

Gemeni

Ai sentimente profunde pentru un prieten foarte apropiat. Înainte de a-ți împărtăși sentimentele asigură-te că vei primi același răspuns. Nu este cazul să strici o prietenie frumoasă pentru o relație care poate nu va dura.

Sfatul zilei de 17 septembrie 2019
Acesta este sfatul zilei pentru marți, 17 septembrie 2019. Sursa foto: revue-interrogations.org

Rac

Ești creativ și ai multă imaginație astăzi. Scoate la suprafață o pasiune pe care o ții ascunsă. Arată-le celor din jur de ce ești în stare. Nu este exclus să pornești o afacere proprie care îți va aduce multe beneficii. Ia atitudine și fii încrezător.

Leu

Te simți bine în pielea ta și asta se vede cu ochiul liber. Radiezi de fericire și socializezi foarte bine cu cei din jurul tău. Nu prea simți nevoia să stai printre oameni și preferi să comunici pe rețelele de socializare.

Fecioară

Tot ce faci astăzi se contrează în jurul propriei persoane. Te îndrepți spre artă și frumos și s-ar putea să te trezești într-un muzeu. Creația, starea de bine și arta sunt pe primul loc și te îndeamnă să te gândești mai mult la persoana ta.

Balanţă

Debordezi de energie și vei face un lucru ieșit din comun. Este o zi extraordinară pentru clipe de neuitat, momente frumoase și amintiri pe viață. Astăzi ai toate motivele să uiți de disconfort și să ieși din carapace.

Scorpion

Ceva plutește în aer și îți conferă o stare de încântare. Te simți special și reușești să reiei legăturile cu prietenii mai vechi. Gândește-te dacă într-adevăr ai nevoie de niște oameni care au plecat din viața ta și nu mai știu nimic despre tine.

Săgetător

Ești inventiv și ai numeroase idei. Pune-le în practică și s-ar putea să fii apreciat. Șefii vor vedea ce știi să faci și te vor propune pentru promovare. Nu este cazul să bați în retragere și să nu mai fii pesimist dacă vrei să ai sorți de izbândă.

Capricorn

Un obiect destul de scump ți-a luat ochii. Gândește-te de două ori înainte dacă chiar ai nevoie de acel lucru. S-ar putea să fie doar un capriciu trecător. Fii înțelept și nu lua decizii pripite. La locul de muncă vei avea parte de invidia unor colegi.

Vărsător

Ți-ai stabilit un plan și ar fi bine să îl duci până la capăt. Finalizează tot ce ai în gând până nu irosești toate resursele. Nu ar strica să asculți de sfaturile și îndemnurile prietenilor. O persoană nouă îți va oferi sfaturi prețioase. Ascultă-le!

Peşti

Astăzi ai parte de experiențe incredibile. Bucură-te de toate lucrurile frumoase care îți ies în cale. Nu asculta de gurile rele pentru că s-ar putea să regreți. Unele persoane sunt rău intenționate. Vei avea cui te destăinui.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×