Sfatul zilei de 17 decembrie 2019. Berbecii au nevoie de mai multă intimitate

Dan Suta   
în Horoscop
16/12/2019, 09:45
Sfatul zilei de 17 decembrie 2019. Berbecii au nevoie de mai multă intimitate
Sfatul zilei de 17 decembrie 2019. Sursa foto: gemsyogi.com

Citește sfatul zilei de 17 decembrie 2019 și află care sunt provocările pe care astrele ți le scot la înaintare. Berbecii vor avea nevoie de mai multă intimitate, de mai mult spațiu personal, însă nu știu cum să transmită asta.

Sfatul zilei de 17 decembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Ai nevoie de mai mult spațiu de mișcare, de timp doar pentru tine. Poți să transmiți asta prin simple tăceri ori să o exprimi, pur și simplu, ca o nevoie așa cum spui și în alte etape ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu cei din jur. Ai nevoie de niște momente de respiro, nu de discuții în contradictoriu ineficiente. Numărul norocos al zilei: 1.

Gemenii nu trebuie să încetinească ritmul

Gemeni: Ești în al nouălea cer să vezi că munca ta are rezultate cu adevărat. Continuă să faci totul în ritmul deja cunoscut. Numărul norocos al zilei: 4.

Rac: Nu căuta răspunsuri în locuri în care lumea este ostilă. Trebuie să te pregătești bine pentru orice situație. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei de 17 decembrie pentru Leu: Pui mare preț pe anumite situații, fără să le cunoști în detaliu. Ar fi bine să ai mai multe certitudini înainte să emiți anumite opinii. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Nu uita de unde ai plecat și în ce punct ai ajuns. Cel mai important în aceste clipe este să nu îți pierzi deloc încrederea în tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță: Pune în balanță câștigurile și pierderile din ultima perioadă și axează-te pe ceea ce contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion: Ai suficiente motive să fii bucuros, așa că nu mai pune răul în față. Cel puțin nu azi. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Spune ce ai pe suflet și nu mai lăsa timpul să decidă căci uneori e mai bine să iei și tu hotărâri oricât ar fi ele de radicale. Numârul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 17 decembrie pentru Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care vezi că talentele tale sunt apreciate la justa lor valoare. Zâmbește! Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Amintește-ți că au fost momente și mai complicate și le-ai depășit cu brio de-a lungul vremii. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Evită discuțiile în contradictoriu cu persoanele din jurul tău. Nu e o zi bună pentru conflicte. Numărul norocos al zilei: 13.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×