Sfatul Zilei de 17 august. Racul trebuie să ia o decizie foarte importantă!

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 17 august. Ai grijă ce îți transmit astrele și acționează în consecință. De altfel, vei afla și numărul norocos al zilei, după care să te ghidezi.

Așa arată Sfatul Zilei de 17 august, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec trăiește în prezent și nu prea vrea să se gândească la viitor, la ziua de mâine. Este ușor boem, dar partenerul de viață are grijă să-l pondereze pentru a mai rămâne ceva bani și pentru mâine. Numărul norocos al zilei: 1.

Taur

Îți dorești să știi că te poți baza pe cei dragi, dar este posibil să suferi o mică dezamăgire. Primul pe care trebuie să te bazezi este propria ta persoană! Numărul norocos al zilei: 4.

Sfatul Zilei 17 august

Gemeni

Nativii Gemeni sunt astăzi luați prin surprindere de mai multe întâmplări care vin fără niciun avertisment. Nu știu cum să reacționeze în unele situații. Sunt sfătuiți să spună și să facă ceea ce simt. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac

Este ziua în care se vor lua decizii majore. Trebuie să ai grijă, deoarece trebuie să-și joci bine cărțile. Pune suflet, dar fii și rațional! Numărul norocos al zilei: 7.

Leu

Trebuie să îți revizuieti atitudinea față de unele persoane, deoarece s-ar putea să te cnsidere înfumurat și nu vrei asta. Numărul norocos al zilei: 12.

Fecioară

Nativii fecioară sunt agitați, deoarece un prieten bun e cere ajutorul și vor face totul pentrua-l ajuta. Trebuie însă să te mai gândești și la tine! Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Nativul Balanță are impresia că nimeni nu-l înțelege. Trebuie să stai într-un grup unde te simți bine, așa că poți să-ți schimbi și prietenii, dacă aceștia nu te mai apreciază. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion

Nativul Scorpion obișnuiește să vorbească mult, inclusiv despre planurile sale de afaceri! Fii cu băgare de seamă și ai grijă cu cine vorbești, pentru a nu ți se fura ideea! Numărul norocos al zilei: 16.

Săgetător

Simți nevoia să iei o vacanță! Poți profita de weekend! Ai la dispoziție două zile pentru a te distra! Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn

Știi că ai făcut o greșeală în trecut și încă te simți vinovat. Lasă în urmă ceea ce s-a întâmplat! Prezentul contează acum! Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător

Este o zi perfectă pentru a o petrece alături de familie și prieteni! Vei vedea cât de mult te va ajuta asta. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești

Nativul Pești trebuie să ia o decizie importantă pentru viața sa. Dacă amâni, mai rău faci, așa că ia-ți inima-n dini și fă-o! Numărul norocos al zilei: 15.