Sfatul zilei de 16 octombrie pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să fie atenți la ce acte semnează

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
15/10/2019, 14:41
Sfatul zilei de 16 octombrie pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să fie atenți la ce acte semnează
Sfatul zilei de 16 octombrie 2019. Sursa foto: Rebel Circus

Citește sfatul zilei de 16 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Descoperă și care este numărul norocos pentru tine. Gemenii trebuie să fie foarte atenți la ce hârtii semnează, căci există o serie de capcane, de chichițe legislative de care ar fi bine să țină cont.

Sfatul zilei de 16 octombrie pentru zodia ta

Berbec: Nu te uita cu invidie la cei din jur, ci încearcă mai degrabă să deprinzi lucrurile care te pot ajuta pe tine din punct de vedere profesional. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Spune ce ai pe suflet cu riscul ca oamenii din jurul tău să te privească ciudat ori chiar să îți atragi antipatii. E mai bine să fii sincer. Numărul norocos al zilei: 6.

Gemeni: Ai mare grijă la ce documente semnezi astăzi, căci unele dintre acte pot fi înșelătoare. Citește cu atenție fiecare rând, mai ales textele scrise cu litere mici. Numărul norocos al zilei: 8.

sfatul zilei 16 octombrie
Este o zi plină de schimbări pentru foarte mulți nativi. Sursa foto: Rebel Circus

Leii trebuie să renunțe la orgoliu

Rac: Pune-te la curent cu ultimele noutăți în domeniul tău și dovedește cât de creativ ești. Lucrurile se schimbă în bine. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu oamenii din jurul tău. Trebuie să dai dovadă de mai multă maturitate. Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Mulțumește-te cu ce ai și încearcă să găsești fericirea cu adevărat în lucrurile mici. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță: Nu pleca de la o concluzie prestabilită, ci investighează mai mult. Adevărul este întotdeauna undeva la mijloc. Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion: Fă pace cu cei din jur, mai ales dacă v-ați certat de la lucruri nesemnificative. Numărul norocos al zilei: 12.

Săgetător: Rupe-te de cercurile toxice și concentrează-te asupra chestiunilor cu adevărat esențiale din viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

Capricorn: Pune-te în locul celor din jurul tău înainte să îi critici. Fă tot posibilul să dovedești că nu ai sufletul de piatră. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Oricine te critică trebuie să știe că greșelile tale nu sunt intenționate. Spune-le asta. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Azi trebuie să fii foarte atent pe ce anume dai banii. Riști să te adâncești în colapsul financiar. Numărul norocos al zilei: 2.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×