Sfatul zilei de 15 august 2019 pentru fiecare zodie. Scorpionii trebuie să aibă grijă cui i se confesează

Dan Suta   
în Horoscop
14/08/2019, 13:21
Sfatul zilei de 15 august 2019 pentru fiecare zodie. Scorpionii trebuie să aibă grijă cui i se confesează
Sfatul zilei de 15 august 2019. Sursa foto: ListLand

Citește sfatul zilei de 15 august 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă care e numărul tău norocos de azi. Scorpionii vor să se destăinuie, să scape de anumite poveri de pe suflet, însă aleg de obicei persoana greșită. Trebuie să fie ceva mai atenți la ce spun, dar mai ales cui.

Sfatul zilei de 15 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Cine ești tu să îi judeci pe ceilalți? Ar fi bine să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine nu să le pui etichetele celor din jur. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur: Pune-te bine cu persoanele de la care poți fura meserie. Nu îți fie rușine să întrebi dacă ceva este neclar. Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni: Ar fi bine să te gândești la un plan serios de investiție. Dacă ai niște bani puși deoparte, profită de ideile pe care le ai și apucă-te de treabă. Numărul norocos al zilei: 2.

sfatul zilei 15 august
Scorpionii trebuie să își aleagă cu maximă atenție confidentul. Sursa foto: VideoBlocks

Racii trebuie să înțeleagă că dragostea cu sila nu se poate!

Rac: Iubirea cu forța nu există. Nu insista dacă persoana pe care ai pus ochii nu simte același lucru pentru tine. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu: Adevărul iese la iveală atunci când trebuie, deci nu pune întrebări doar de dragul de a te băga în seamă. Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Nu pleca la drum cu suspiciuni, ci încearcă să îți păstrezi energia pozitivă. Ai multe lucruri de câștigat în următoarea perioadă dacă înveți ce înseamnă răbdarea. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Oricât de multe neajunsuri ai avea, nu uita că valoarea cea mai mare o are bogăția spirituală, iar aici nu duci lipsă. Numărul norocos al zilei: 13.

Scorpion: Nu oricine merită să i te confesezi. E timpul să îți alegi bine prietenii și companionii, mai ales dacă vrei să scapi de anumite lucruri care îți tulbură mintea de la o vreme. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Orice se poate rezolva dacă vrei. Pune-ți ambiția la înaintare și forța de muncă și totul va ieși cum trebuie. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Calculează-ți bine finanțele căci nu se știe niciodată când vei avea nevoie de bani, mai ales azi, când primești tot felul de scrisori cu datorii restante de te-miri-de-unde. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu cei din jur. Uneori e bine să ignori ce spun alții, mai ales dacă sunt răuvoitori. Numărul norocos al zilei: 14.

Pești: Pleacă de la gânduri mai bune în cercetarea pe care vrei să o faci azi. Vei avea parte de surprize. Numărul norocos al zilei: 5.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×