Sfatul zilei de 13 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Racii trebuie să fie mai incisivi

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
12/09/2019, 12:13
Sfatul zilei de 13 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Racii trebuie să fie mai incisivi
Sfatul zilei de 13 septembrie 2019. Sursa foto: Shutterstock

Citește sfatul zilei de 13 septembrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului de azi și care este numărul tău norocos de azi. Racii trebuie să fie mai incisivi, mai implicați în activitățile de zi cu zi pentru a obține ceea ce își doresc. Vor fi puși în tot felul de situații stânjenitoare.

Sfatul zilei de 13 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să faci față unor situații destul de complicate din toate punctele de vedere. Azi ți se pune la îndoială anduranța, deci trebuie sî dai dovadă de mult mai multă determinare. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pune-te în locul celor din jur înainte de a le critica opțiunile sau pozițiile în societate cu privire la anumite teme sensibile. Numărul norocos al zilei: 10.

sfatul zilei 13 septembrie 2019
Leii trebuie să fie mai veseli. Sursa foto: Fine Art America

Leii trebuie să se bucure mai mult de viață

Gemeni: Poți face tot felul de concesii celor din jurul tău, dar asigură-te dacă merită cu adevărat, dacă ai suficiente avantaje pe termen lung. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Trebuie să fii un pic mai incisiv, să înveți să te impui ceva mai tare. Nu te mai lăsa păcălit de tot felul de neaveniți și spune ce ai pe suflet. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Zâmbește, bucură-te de momentele frumoase din viața ta și nu uita că mereu există ceva bun, oricât de negru ar părea totul. Numărul norocos al zilei: 6.

Fecioară: Ai speranțe noi, iluzii noi și te bucuri foarte tare de faptul că ți se oferă oportunități unice. Profită din plin de ele, fără nicio emoție. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Calculează-ți cu atenție fiecare pas, fiecare mișcare, fiecare gest pe care îl faci. Azi vei fi pus în niște conjuncturi noi și extrem de interesante. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Nimic nu se compară cu o zi în care lucrurile evoluează așa cum te așteptai. Bucură-te din plin de succesele de azi. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător: Lumea te poate critica din tot felul de motive, însă nu este cazul să asculți toate răutățile. Treci peste ele cu eleganța specifică ție. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn: Orice ai face și ai spune, mereu se va găsi cineva care să fie gică-contra. Continuă să faci ce știi cel mai bine. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Pașii pe care îi faci trebuie să fie bine cântăriți, iar vorbele și mai mult. Numărul norocos al zilei: 13.

Pești: Nu te arunca în gura lupului doar de dragul adrenalinei. S-ar putea să nu mai știi să ieși. Numărul norocos al zilei: 19.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×