Sfatul zilei de 13 decembrie. Vărsătorul trebuie să se mai gândească și la el

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/12/2019, 11:46
Sfatul zilei de 13 decembrie. Vărsătorul trebuie să se mai gândească și la el
Sfatul zilei 13 decembrie. Sursa foto: elle.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 13 decembrie. Multe dintre zodii au probleme de organizare, altele însă sunt dispuse să facă totul pentru ceilalți, dar nimic pentru ei, cum este cazul Vărsătorului.

Așa arată sfatul zilei de 13 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești arțăgos astăzi, așa că mai bine evită discuțiile în contradictoriu și persoanele negativiste. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Astăzi trebuie să fii mai cumpătat, deoarece nu se știe ce va fi mâine, așa că economisește bani! Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni

Trebuie să asculți bine și să gândești de mai multe ori, înainte de a vorbi, deoarece poți provoca conflicte serioase. Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Acesta e pericolul care te paște în aceste momente, așadar renunță la planurile de răzbunare. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu

Trebuie să uiți lucrurile urâte care țis-au întâmplat, dar nu și ce ai învîțat din asta! Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară

Astăzi ai șanse să fii luat peste picior din cauza principiilor considerate învechite. Nu te schimba pentru nimeni!  Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță

Pornești un nou proiect, ai o ideea nouă de afaceri, însă trebuie și puțin noroc. Pe de altă parte, norocul și-l face omul cu mâna lui! Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Nu uita de unde ai plecat. Oamenii care uită de unde pleacă riscă să se întoarcă acolo. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător

Mizezi pe nișt chestii greu de realizat. Trebuie să-ți propui niște idealuri cât mai realizabile. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Trebuie să renunți la ceea ce îți face rău. Ura nu aduce nimic bun  în viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

Vărsător

Renunță să-ți mai faci griji pentru toți ceilalți și mai gândește-te și la tine și la ceea ce îți face bine. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești

Astăzi nu este loc de plângere în pumn, de victimizare. Renunță la această atitudine și lucruri bune vor veni în viața ta. Trebuie să gândești mereu pozitiv, indiferent de ce s-ar întâmpla. Numărul norocos al zilei: 20.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×