Sfatul zilei de 12 decembrie. Vărsătorul se pregătește pentru un succes răsunător

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/12/2019, 10:17
Sfatul zilei de 12 decembrie. Vărsătorul se pregătește pentru un succes răsunător
Sfatul zilei de 12 decembrie. Sursa foto: exquis.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 12 decembrie. Astfel aflăm că unele zodii primesc vești importante, pe care le așteaptă de ceva vreme, pe când altele se pregătesc de un mare succes, cum este cazul Vărsătorului!

Așa arată sfatul zilei de 12 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul dă sfaturi astăzi, iar prietenii îl asaltează, deoarece știu că se pricepe la astfel de lucruri. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur

Taurul este testat astăzi. Apare o ispită în viața sa, iar de felul în care reacșionează depinde viitorul spu, mai ales dacă este deja într-o relație. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cu capul în nori, sunt visători, dar sunt aduși rapid cu picioarele pe pământ de problemele cotidiene. Nu semna azi contracte, deoarece poți ieși în pagubă. Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Nativul Rac trebuie să se controleze mai mult și să fie atent la ceea ce spune, deoarece poate răni persoane dragi, fără să vrea. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Leu nu se simte în largul său în grupuri, în mulțime. Este ușor recalcitrant, iar aglomerația îl agită și mai mult. Dacă chiar trebuie să ieși în ulțime, atunci încearcă să rămâi calm. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Nativul Fecioară este pus pe fapte mari. Ai grijă ca în demersul tău să nu cumva să rănești alte persoane. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Nativul Balanță poate da tot ce are mai bun astăzi, iar cei din jurul său vor vedea acest lucru și îl vor aprecia. Nu trebuie să dezamăgești pe nimeni. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Drumul tău este unul foarte complex. Ai parte de tot felul de surprize în ultima vreme, iar ele vin de unde nu te așteptai. E timpul să respiri ușurat. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător

Săgetătorul rimește vești de departe, pe care le aștepta de ceva timp. Lucrurile nu vor sta chiar cum dorești, dar trebuie să te conformezi! Numărul norocos al zilei: 12.

Capricorn

Discuți foarte serios cu familia. Ai de făcut o serie de concesii și nu ești taman pregătit de asta. Nu uita că orice compromis are rolul său. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător

Nativul Vărsător va avea un succes răsunător, însă trebuie să știe să gestioneze situația, pentru a nu avea neplăceri, după aceea. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești

Nativul Pești areprobleme serioase astăzi cu un proiect la care lucrează de ceva vreme. Apelează la un prieten, o rudă, deoarece nu se știe de unde vine soluția cea mai bună. Numărul norocos al zilei: 16.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×