Sfatul zilei de 11 decembrie 2019! Berbecul este pus pe ceartă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/12/2019, 10:45
Sfatul zilei de 11 decembrie 2019! Berbecul este pus pe ceartă
Sfatul zilei 11 decembrie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO își aduce sfatul zilei de 11 decembrie. Multe dintre zodii vor avea parte de o zi liniștită, cu multe surprize plăcute. Altele vor aveaînsă probleme la locul de muncă, iar altele, precum Berbecul, își vor face singuri probleme!

Așa arată sfatul zilei de 11 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești pus pe harță astăzi. Toți și toate te enervează. Sfatul nostru este să fii mai calm și, dacă este posibil, să rămâi mai mult timp pe-acasă! Numărul norocos al zilei: 6.

Taur

Astăzi eșt plin de energie pozitivă și nimeni nu reușește să te facă să ieși din starea aceasta. Nu asculta sfaturile oamenilor pesimiști, deoarece tu ai drumul tău pe care trebuie să mergi. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Astăzi vezi cum un proiect de-al tău se năruie. Nu încerca să dai vina pe altcineva, deoare ești singurul responsabil. Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Racul este pus să aleagă dacă se implică sau nu într-un proiect dstul de bănos. Trebuie să îți faci calculele bine și să te sfătuiești cu consoarta! Numărul norocos al zilei: 10.

Leu

Partenerul de viață este dispus să facă orice pentru a te ajuta. Încearcă, totuși, să nu-l încarci prea mult cu problemele tale de serviciu. Numărul norocos al zilei: 13.

Fecioară

Trebuie să fii mai puțin aspru cu tine. Lasă criticile și încearcă să găsești soluții pentru problemele cu care te confrunți. Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță

Ai un talent fenomenal de a vedea părțile negative chiar și în lucrurile bune care ți se întâmplă. Trebuie să renunți la negativism și să te bucuri de ce îți dă viața. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Nu pune la suflet tristețile celor din jurul tău. Nu ai nevoie de probleme în plus, pentru că le ai deja pe ale tale. Numărul norocos al zilei: 14.

Săgetător

Săgetătorul trage linie și vede ce realizări a avt, dar și ce eșecuri. Important este să înveți din greșeliși să nu le mai repeți! Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn

Capricornul va nimeri într-o dispută astăzi. Trebuie să facă tot posibilul să vină cu o soluție care să îmace ambele părți. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător

Vărsătorul va primi critici serioase astăzi, dar nu trebuie să pună la suflet și să meargă mai departe cu planul său, dacă este unul gândit foarte bine. Numărul norocos al zilei: 19.

Pești

Peștii nu au o zi tocmai bună, dar prin muncă vor reuși să treacă peste problemele apărute. Șefii te vor aprecia la adevărata ta valoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×