Serie de audieri pentru procurorul din Caracal care nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casa lui Gheorghe Dincă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 19:44
Serie de audieri pentru procurorul din Caracal care nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casa lui Gheorghe Dincă GALERIE FOTO
Procurorul a fost audiat de mai multe ori în urma cazului Caracal. Sursa foto - facebook

Serie de audieri pentru procurorul din Caracal care nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casa lui Gheorghe Dincă. Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, cel care i-a oprit pe oamenii legii să intre în locuința principalului suspect în cazul crimelor care au îngrozit țara în vară, a fost audiat la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ). La ieşirea din sediul instituției, procurorul a declarat că a venit pentru “simple proceduri”.

Serie de audieri pentru procurorul din Caracal care nu i-a lăsat pe poliţişti să intre în casa lui Gheorghe Dincă

Vă readucem aminte că în luna septembrie, Cristian Ovidiu Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu. Acestuia i s-a transmis că ar fi încălcat mai multe dispoziţii din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, dar şi articole din Constituţie şi din Codul de procedură penală. În acest moment, procurorul este acuzat că ar fi respins propunerea poliţiştilor de a pătrunde în domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Monstrul din Caracal, aşa cum a fost poreclit de opinia publică, este inculpat pentru uciderea a două tinere în Caracal. Cristian Ovidiu Popescu a dispus efectuarea percheziţiei domiciliare începând cu ora 6,00 a zilei de 26 iulie, deşi obţinuse mandat de percheziţie de la ora 3,04. Trebuie specificat că în acelaşi dosar mai sunt cercetaţi şi alţi trei poliţişti, toţi fiind acuzați de abuz în serviciu.

Cazul Caracal, filmul evenimentelor

Vorbim despre Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, Vasile Marian, agent şef principal la postul de Poliţie din Dobrosloveni şi agentul principal Eugen Ţenea de la postul de Poliţie Dobrosloveni. Cazul Caracal a explodat pe 25 iulie atunci când Alexandra Măceșanu a dispărut pe drumul înspre casă. După ce aceasta a sunat de mai multe ori la numărul de urgență și a oferit indicii despre locul unde se află, lucrurile s-au complicat.

Conform anchetei, Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra. La doar câteva ore de la arest, acesta a recunoscut că a răpit-o, sechestrat-o și, în cele din urmă, ucis-o și pe Luiza Melencu, fata dispărută încă din luna aprilie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×