Serialul Vlad va avea un al treilea sezon. Ce se întâmplă în noile episoade. Anunțul a fost făcut de PRO TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/11/2019, 12:52
Serialul Vlad va avea un al treilea sezon. Ce se întâmplă în noile episoade. Anunțul a fost făcut de PRO TV
Serialul Vlad va avea al treilea sezon. Sursa foto: PRO TV

Veste bună pentru fanii serialului Vlad de la PRO TV: va avea și un al treilea sezon! Anunțul a fost făcut chiar de postul de pe Pache Protopopescu. Povestea în care rolul principal este jucat de Adrian Nartea s-a bucurat de un succes colosal încă de la difuzarea primului episod, iar cel de-al doilea sezon a beneficiat și de bani de la Guvernul României.

Serialul Vlad continuă cu al treilea sezon, din 2020

Antonii Mangov, directorul de programe de la PRO TV a spus că entuziasmul este foarte mare și că va exista o continuare a poveștii în anul 2020. „Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, susține Mangov, scrie paginademedia.ro.

Serialul de la PRO a strâns o serie de actori îndrăgiți de publicul de telenovele din România, iar printre aceștia îi amintim pe Elvira Deatcu, Victoria Răileanu sau Bebe Cotimanis, care au devenit populari după aparițiile în telenovelele de la Acasă TV.

Ce se întâmplă în al treilea sezon al serialului Vlad

„Așa că și pentru începutul sezonului următor avem acțiune, secvențe uimitoare pe care am ținut neapărat să le filmăm în locuri speciale, extraordinare, care să-i surprindă pe cei care ne urmăresc. Așa am ajuns să filmam în Istanbul – un oraș minunat, plin de viață și istorie, cu locuri incredibile. Am reușit să avem primele secvențe pline de acțiune, cu peisaje superbe.

Practic, avem cel mai interesant început, pentru ca povestea din VLAD să fie reinventată”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului, potrivit informațiilor date de Pro tv.

De asemenea, în Istanbul, un incident amuzant i-a avut în prim plan pe Adrian Nartea și George Piștereanu. Aceștia filmau o scenă de acțiune cu arme și au fost opriți de poliție, care a crezut că e vorba de un atac armat.

Remake după o telenovelă turcească

Povestea lui Vlad este un remake după un serial turcesc, în care un bărbat care a ieșit din închisoare unde a stat pentru un jaf pe care nu l-a comis se întoarce la viața reală pentru a se răzbuna. Peste un milion de telespectatori se uită în fiecare luni de la ora 20:30 la drama de la PRO. Serialul a atins uneori audiențe record, de două milioane pe episod. Cel mai recent episod, cel din 29 octombrie a fost vizionat de 1.488.000 de telespectatori.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×