Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 9

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 19:30
Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 9
Răzvan vrea să-l împuște pe Vlad. Sursa foto: protv.ro

Luni seară, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod  din Vlad, serialul care cucerește audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea ține cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr record de telespectatori din întreaga țară, datorită răsturnărilor de situație și peripețiilor prin care trece protagonistul în jocul răzbunării pe cei care l-au trădat, aruncându-l în închisoare.

Răzvan vrea să-l împuște pe Vlad

Tensiunea capătă cote alarmante pe măsură ce Răzvan pune cap la cap toate piesele pentru a forma întreg puzzle-ul unui trecut care până nu demult părea imposibil de descifrat. Tânărul nu mai are nicio îndoială că Eliza, Leo și Ștefan „l-au omorât pe Adrian” și vrea cu orice preț să facă dreptate pentru fratele său. Răzbunarea îi întunecă, însă, mintea și îl face să devină impulsiv, astfel că își alege ținta în mod eronat. Orbit de furie, Răzvan încearcă să-l împuște pe Vlad, fără să bănuiască măcar cine este, de fapt, misteriosul om de afaceri care i-a salvat tatăl.

Între timp, Delia are parte de cea mai grea încercare din viața sa, înmormântarea Iuliei, iar Cezar acceptă să se întâlnească cu Leo. O discuție aparent normală se transformă în scurt timp într-o confruntare mai intensă ca niciodată. „Lasă-mă să mă duc pe lumea cealaltă că am o întâlnire pe care nu pot s-o ratez”, îi va spune Leo, cu răsuflarea tăiată, inginerului care se dovedește un adversar mult mai abil decât s-ar fi așteptat.

Adrian Titieni se alătură distribuției serialului Vlad

Povestea răzbunării este dată peste cap de apariția unui nou personaj misterios, interpretat de Adrian Titieni, care întregește astfel distribuția de excepție a serialului. Îndrăgitul actor îi va da viață lui Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar. După ce i-a omorât copiii, acesta este pregătit să-l distrugă definitiv pe inginer.

E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare.

Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, a dezvăluit Adrian Titieni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×