Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 8

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 19:30
Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 8
Vlad, față în față cu Yuri, asasinul trimis de Iordache pe urmele lui. Sursa foto: protv.ro

Luni seară, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea continuă să țină cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr impresionant de telespectatori din întreaga țară, mai ales prin prisma răsturnărilor de situație de-a dreptul spectaculoase.

Fiica lui Cezar și a Deliei este în pericol

Sătulă de cei patru pereți în care au închis-o părinții săi, Iulia decide să fugă de acasă, fără să se gândească la consecințele grave pe care le vor avea acțiunile sale. Urmărită de nemilosul Iordache, tânăra rebelă ajunge, însă, în mâinile lui Leo, care nu se va da în lături de la nimic pentru a obține informații prețioase despre trecutul Deliei și al lui Cezar, chiar dacă pentru asta trebuie să le tortureze fiica.

Între timp, Vlad se trezește implicat fără voia lui într-o nouă situație-limită. Omul care își calculează cu grijă fiecare pas va fi acum față în față cu Yuri, asasinul trimis de dușmanul lui Cezar. Cei doi se vor confrunta, iar lupta se anunță mai dificilă ca niciodată, în condițiile în care doar unul este înarmat. Între timp, Miki face o mutare incredibilă în planul răzbunării, scoțându-l astfel din minți pe Ștefan. Dacă sunteți curioși să aflați despre ce este vorba, vă invităm să urmăriți episodul din această seară.

Serialul Vlad va avea și sezonul trei

Vești bune pentru fanii serialului-fenomen cu care Pro Tv cucerește audiențele de mai bine de aproape un an. Răzbunarea lui Vlad este departe de a se fi încheiat, pentru că mai-marii postului din Pache Protopopescu au anunțat deja că producția va avea și un al treilea sezon.

Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, a declarat Antonii Mangov, Senior Pro TV Programming Executive.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×