Serialul Vlad, episoade noi filmate în Istanbul. Producătorii au făcut dezvăluiri remarcabile din sezonul 3

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 15:36
Serialul Vlad, episoade noi filmate în Istanbul. Producătorii au făcut dezvăluiri remarcabile din sezonul 3
Actorii din Vlad au dezvăluit ce se întâmplă în sezonul 3. Sursa foto: Instagram.com

Producătorii mult iubitului serial „Vlad” lucrează cu drag și spor la filmările pentru sezonul 3 și au făcut dezvăluiri importante despre ce se mai întâmplă cu personajele. Regizorul Jesus del Cerro  a mărturisit că primele episoade s-au filmat într-un timp record.

Detalii importante despre filmările sezonul 3 din serialul „Vlad”

Producătorii și actorii din serialul „Vlad” au fost plecați recent în afara granițelor țării unde au filmat episoade noi pentru cel de-al treilea sezon. Actorii și-au făcut bagajele și au plecat în Istanbul unde s-au mobilizat excepțional și au filmat în doar 5 zile, primele 3 episoade care urmează să apară pe micile ecrane în curând.

Jesus del Cerro, regizorul serialului difuzat la Pro TV, a mărturisit că înainte de a alege locurile ideale pentru filmări a bătut la pas regiunea pentru a găsi cele mai bune locații. Așa se face că scenele s-au turnat în zone emblematice din Istanbul printre care se numără Galata Tower & Bridge, Hagia Sophia Square, moscheea Suleymaniye sau portul Uskudar.

100 de locuitori din Istanbul, actori secundari în „Vlad”

De asemenea, la filmările celui mai nou sezon din serialul „Vlad” au luat parte și 100 de oameni din Istanbul. Aceștia s-au alăturat echipei de filmare care nu a avut o treabă foarte ușoară de făcut. Tot în Turcia au fost filmate și urmăririle cu barca în care Tibor poate fi văzut având pe urmele sale oamenii lui Iordache.

Actorul George Piștereanu a povestit că în timpul acestor scene poliția de coastă a intervenit și a oprit filmările pentru că totul părea foarte real, mai ales că erau folosite pistoale. În cele din urmă oamenii legii din Istanbul au verificat armele și au ajuns la concluzia că sunt de recuzită. După ce au clarificat situația, aceștia au rămas minute în șir să privească desfășurarea acțiunii.

„Nu am întrerupt filmarea prea mult timp, totul a durat cam 10-15 minute, timp în care le-am explicat că filmăm un serial iar armele sunt din recuzită”, a declarat George Piștereanu, relatează libertatea.ro.

Sezonul 3 continuă povestea puternică și dorința de răzbunare

„În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece.

Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, a mai dezvăluit regizorul serialului de la Pro TV Jesús del Cerro, informează cancan.ro.

Serialul a revenit pe micile ecrane luni, 24 februarie, de la 20:30, la Pro TV! Fanii serialului nu trebuie să rateze niciun episod pentru că se anunță un sezon plin de suspans, dramatism și numeroase întorsături neașteptate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×