Serialul Vlad de la Pro TV. Când începe și în ce zile va fi difuzat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 16:28
Serialul Vlad de la Pro TV. Când începe și în ce zile va fi difuzat GALERIE FOTO
Cânde începe serialul Vlad de la PRO TV?

Noul proiect al primăverii, serialul Vlad, a avut premiera recent. Primul episod va putea fi vizionat din cursul zilei de 25 februarie și va fi difuzat în fiecare luni, de la orele 20:30. Serialul de la Pro TV este inspirat din povestea lui Monte Carlo și arată detaliat povestea lui Adrian Anuței. Acesta a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de o faptă pe care nu a comis-o niciodată. Adrian Netrea este numele actorului care îl va interpreta pe Adrian.

Acesta, din păcate, vine cu planuri de răzbunare.Am mari speranţe pentru că succesul acestui serial, dacă va fi, atunci va deschide calea pentru mai multe seriale, a spus actorul Andrei Aradis. „Pune în imagini celebrul roman Contele de Monte Cristo şi având în vedere că mi-a plăcut foarte mult cartea, sunt foarte curioasă să văd serialul”, a mai povestit Magda Palimariu.

Serialul Vlad de la Pro TV, în fiecare luni!

Premiera serialului Vlad a adus în fața invitaților o atmosferă de Oscar! Vedetele producției și nu numai au coborât din limuzine de ultimă generație, îmbrăcate în ținute extrem de elegante, întocmai cu evenimentul celebrat. Episoadele seriei celui mai nou serial românesc, realizat la cele mai înalte standarde ale cinematografiei vor putea fi văzute în fiecare luni, de la 20:30. „Este genul de proiect care nu s-a mai întâmplat până acum la noi şi lucrul ăsta cred că o să se vadă şi cu siguranţă o să se bucure şi sunt sigură că până la episodul 13 vor sta cu sufletul la gură”, a declarat Olimpia Melinte, actriță.

Actorii principali din serialul Vlad, de la Pro TV
Actorii principali din serialul Vlad, de la Pro TV

Echipa lucrează de nu mai puțin de șase luni de zile pentru a aduce în fața telespectatorilor cele mai frumoase momente și povești. „A fost un proiect foarte mare, am făcut 13 episoade de o oră şi jumătate. A fost mult. Şi ideea să fac un film cu foarte… vizual e foarte frumos”, a mărturisit Jesus del Cerro, regizor. Monica Bârlădeanu, de asemenea actriță în proiectul Vlad, a povetit despre experiența pe care o vor vedea cei de acasă. “Mă aştept ca umea să fie extraordinar de curioasă. Cert este faptul că de fiecare dată când intru pe undeva sau ies de undeva mă întreabă: când? când? când?” Orele de filmări pentru serialul Vlad s-au ridicat la 2,700 până acum. Proiectul în cauză este coordonat de regizorul Jesus del Cerro, alături de producătorul Alex Cseh.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×