Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1- sezonul 1, episodul 23

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/11/2019, 14:38
Serialul Sacrificiul Live pe Antena 1- sezonul 1, episodul 23
Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1 episodul 23. Sursa foto: antena1.ro

Fanii serialului Sacrificiul, difuzat de antena 1, se pot bucura miercuri seara de episodul 23, al primului sezon. Situația se complică foarte tare pentru multe personaje, care riscă să ajungă direct în stradă! Totul o ia razna în serialul ce revine miercuri și joi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fanii pot vedea intriginile serialului Sacrificiul Live pe Antena 1- sezonul 1, episodul 23

Două vești uriașe schimbă totul în serialul Sacrificiul, iar mai multe persoane sunt pe punctul de a ajunge în stradă. Un foc de armă generează clipe de panică în una dintre familii. „Sunteți niște tâmpiți toți!”, va spune Ștefan Oprea, într-o conversație cu fratele lui, la scurt timp după ce Lili a anunțat că este însărcinată, în contextul în care Andrei i-a mărturisit că nu o iubește, iar ea s-a iubit pătimaș cu Mario.

„Cine știe ce arătare cu coarne o ieși din ea!”, îi va spune mama Gela lui Mario. Un foc de armă va genera clipe de panică în familia Oprea, chiar după ce Lili va sosi de la o ecografie, unde a văzt primele imagini cu copilul său.

Necazul lovește și celelalte două familii

Nici în familia Veorică și a Elenei nu va fi liniște. Amândouă se vor confrunta cu un necaz uriaș, care va lovi cele două familii din toate direcțiile. Telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la ora 20:00, toate intrigile care intervin în serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1. Acest serial poate fi văzut și Live Online!

Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Serialul intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite pe care soarta le aduce împreună.

”Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×