Serialul Sacrificiul Live Online pe Antena 1, sezonul 1, episodul 22

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/11/2019, 19:00
Serialul Sacrificiul Live Online pe Antena 1, sezonul 1, episodul 22
Serialul Sacrificiul vine cu noi scene dramatice numai la Antena 1, de la ora 20:00. Sursa foto: paginademedia.ro

„Sacrificiul” continuă și în seara aceasta cu un nou episod. Fanii serialului de la Antena 1 vor putea urmări începând cu ora 20:00 noi certuri, dezmăgiri și scene dramatice, dar și romantice. Triunghiul amoros dintre Lili, Andrei și Ioana capătă nuanțe noi, dar și decizii luate în pripă.

Ce s-a întâmplat în episodul 21 din serialul Sacrificiul

În episodul 21 din serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1 Lili, Andrei și Ioana s-au întâlnit pur întâmplător în fața agenției Evei Oprea. Situația tensionată dintre cei 3 a dus la jignirea Ioanei. „Poate că nu știai, dar am decis să lăsăm la o parte greșelile trecutului și să ne căsătorim. Dacă tot faci parte din familie m-am gândit să vii la nuntă în calitate de domnişoară de onoare”, a spus Lili dorind să-i facă rău încă o dată Ioanei.

Și Andrei și tatăl său Ștefan Oprea au avut parte de o confruntare tensionată legat de nunta cu Lili. Cei doi și-au aruncat vorbe grele fără să știe că sunt spionați. „Nu mă poți obliga să o și iubesc! De fapt, nici nu-mi pasă de ea! O să facem nunta și gata! Apoi o să-mi văd de firmă! Abia aștept să văd cum o să fie ea fericită cu un soț absent!”, i-a spus Andrei părintelui său.

Lili este dezamăgită că Andrei o iubește pe Ioana

După ce a văzut filmarea cu partida de amor dintre Andrei și Ioana, Lili a observat un detaliu care a scos-o din minți. Lili a înțeles că Andrei n-a privit-o niciodată și nu a mângâiat-o așa cum a făcut cu Ioana. Acesta este și momentul în care decide să iasă la o plimbare de Mario, dar cei doi ajung până la urmă în dormitor. Însă focul pasiunii lor este stins repede pentru că în camera în care se aflau erau și Iulia și Antonia care făceau același lucru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×