Serialul Las Fierbinți, deturnat pe Youtube. Pro TV pierde o mulțime de bani din cauza asta!

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 14:54
Serialul Las Fierbinți, deturnat pe Youtube. Pro TV pierde o mulțime de bani din cauza asta!
Las Fierbinți continuă să înregistreze audiențe record. Sursa foto: news.ro

Las Fierbinți este, fără îndoială cel mai apreciat serial de comedie din ultimii ani, fiecare episod adunând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori. Chiar dacă producția a ajuns în această toamnă la sezonul cu numărul 16 și înregistrează audiențe record, Pro Tv se confruntă în continuare cu o situație dificilă, în urma căreia pierde frecvent sume importante de bani.

Pro TV pierde bani din cauza episoadelor postate pe Youtube

Este vorba despre internauții care postează episoadele pe Youtube, peripețiile lui Bobiță, Celentano, Firicel, Giani și ale celorlalte personaje îndrăgite fiind urmărite de un număr impresionant de utilizatori. Mai exact, până când postul din Pache Protopopescu sesizează furtul conținutului său, acesta este vizionat online de cel puțin 100.000 de persoane din întreaga țară și nu numai.

Deși au atras în nenumărate rânduri atenția asupra acestei probleme, adresându-se inclusiv instanțelor de judecată, reprezentanții celui mai urmărit post de televiziune din România se trezesc în continuare cu secvențe, sau chiar episoade întregi din Las Fierbinți, postate pe Internet. În încercarea de a-i determina pe iubitorii producțiilor sale să nu mai recurgă la astfel de variante care nu sunt tocmai în conformitate cu legea, Pro TV a lansat o platformă unde emisiunile și serialele sale pot fi urmărite gratuit. Astfel, pe Pro TV Plus sunt disponibile zeci de producții celebre ale postului, printre care se numără Las Fierbinți, Vocea României, Masterchef sau Românii au Talent.

Bobiță, Giani și Dorel au ajuns ilegal pe Youtube. Sursa foto: blogulmeu.ro
Bobiță, Giani și Dorel au ajuns ilegal pe Youtube. Sursa foto: blogulmeu.ro

Mihai Mărgineanu a dezvăluit cum a ajuns să joace în Las Fierbinți

Luna octombrie a venit cu distracție și voie bună pe platourile de filmare ale serialului Las Fierbinți, unde Bobonete și compania l-au sărbătorit cum se cuvine pe Mihai Mărgineanu, la împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani. Totodată, într-un interviu acordat recent, artistul cunoscut pentru melodii precum „Gore din Chitilia”, „Mă iubește femeile”, sau „Zarița Zanga”, le-a dezvăluit fanilor cum a ajuns să joace în cea mai de succes producție a ultimilor ani.

Unul dintre spectatorii mei a fost regizorul şi producătorul serialului, Dragoş Buliga. Care a venit după un spectacol şi mi-a zis să vorbim despre un viitor proiect. Mi-a propus să fac muzica pentru serial, gratis, la episodul pilot. Şi am zis da. La filmări i-a venit ideea să-mi dea ochelarii sparţi. Ideea era să fiu “tonomat viu”, să cânt în cârciuma lui Bobiţă. Şi am ajuns actor, cu câte o replică. A început apoi să-mi scrie text Mimi Brănescu de nu mai ştiam pe unde să scot cămaşa. Şi am început să-i întreb pe ceilalţi ce să fac, să merg la cursuri neplătite ale colegilor mei de pe platou. Am repetat cu ei atâţia ani de zile, încât la un moment dat, am nişte texte de mă şi mir cum le învăţ atât de repede”, a povestit Mărgineanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×