Serghei Mizil și Capatos o pun la zid pe Brigitte Sfăt, după imaginile de la PRO TV: „O cunoșteau doar ăia pe la pușcărie!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 17:24
Serghei Mizil și Capatos o pun la zid pe Brigitte Sfăt, după imaginile de la PRO TV: „O cunoșteau doar ăia pe la pușcărie!” GALERIE FOTO
Serghei Mizil o face praf pe Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt este făcută praf de un personaj extrem de cunoscut în lumea showbiz-ului românesc. Este vorba despre Serghei Mizil. Omul de afaceri, cunoscut pentru aparițiile sale mondene, o pune la zid pe fosta soție a lui Ilie Năstase.

Ce a putut să spună Serghei Mizil despre Brigitte Sfăt

Până să fie cu Ilie Năstase ai auzit de Brigitte? așa se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea! S-a mai auzit pe la pușcărie de ea! Și Bianca Drăgușanu a rezistat pe scandaluri! Pe termen lung, toate și-au făcut bani pe chestia asta! E mirajul televiziunii” , a declarat Serghei Mizil, în stilul caracteristic, într-o emisiune televizată de Antena Stars.

La ea, prestația e nasoală, n-ai ce să-i faci” , a spus și Dan Capatos, prezent la rândul său în platoul emisiunii, moment în care Serghei a încercat să dreagă busuiocul. „O respect cum poate să arate la vârsta asta! Pătrățelele nu le face domnul doctor, lăsați!” , a  declarat cunoscutul om de televiziune.

Ce spune Serghei Mizil despre Brigitte Sfăt
Ce spune Serghei Mizil despre Brigitte Sfăt

Serghei Mizil nu l-a iertat nici pe prietenul său de suflet

Nu doar Brigitte Sfăt a avut parte de o mostră din stilul acid și ironic al lui Serghei Mizil. Nici fostul său prieten de suflet, Jean Maurer nu a scăpat de replicile tăioase ale fostului om politic. „N-am înţeles de ce acest bătrân expirat mă face în toate felurile ştiind că eu cu asta mă hrănesc şi că îl desfiinţez din trei cuvinte.

Zice că îmi plăceau curvele şi interlopii…Da, ba, pentru că eu niciodată nu m-am dat savant, doctor docent sau eminenţă cenuşie, cum ai făcut tu…Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pârţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, râdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. Şi încă ceva, vreau să-l întreb dacă tot îi e ruşine că am fost prieteni şi sunt ultimul analfabet şi cocalar, de ce lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce şi mai stătea cu cinci persoane în casă, el, fizicianul de renume internaţional” , a reacționat Serghei Mizil.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×