Șerban Pavlu, interpretul lui Relu din serialul Umbre, va apărea în distribuția serialului Vlad

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/10/2019, 10:03
Șerban Pavlu, interpretul lui Relu din serialul Umbre, va apărea în distribuția serialului Vlad
Șerban Pavlu va apărea în serialul Vlad, de la Pro TV. Sursa foto: protv.ro

Un nou personaj apare în serialul Vlad, difuzat de Pro TV. Șerban Pavlu, cunoscut din producțiile „Umbre”, „Aferim” sau „Două lozuri”, îl va interpreta pe Cazimir, un personaj „misterios care apare și tulbură toate piesele de pe tabla de șah”, anunță Pro TV.

Șerban Pavlu va apărea în serialul Vlad, de la Pro TV

„I-a pistolul de la capul ei. Vă omor pe toți!”, le va spune controversatul personaj lui Vlad, Leo și Ștefan atunci când aceștia vor încerca să afle informații de la el. Cazimir le va dezvălui celor trei vechi prieteni lucruri importante din trecutul lui Cezar, dar și amănunte din planul inginerului de răzbunare – totul în timpul unor discuții tensionate, sub amenințarea armelor.

Situația în familia Deliei și a lui Cezar se complică din ce în ce mai tare, iar cu fiecare pas pe care-l fac în numele răzbunării se apropie și mai mult de pericolul care îi pândește. Oamenii dragi lor sunt ținta dușmanilor care se adună din vechi războaie neîncheiate și vor să-i atace acolo unde îi doare cel mai rău: eliminându-i pe Iulia și Vlad.

Șerban Pavlu, filmuleț viralizat pe Facebook în care critică clasa politică, dar și pe cei care nu merg la vot

De luna viitoare, același Șerban Pavlu va reveni și într-un nou sezon al serialului Umbre, al treilea, pe HBO. Șerban Pavlu s-a născut la 29 iunie 1975. În 1997 a absolvit UNATC I. L. Caragiale, clasa prof. Alexandru Repan. A apărut în rolul Nicu în Terminus Paradis, dar și în cel al regizorului în Cea mai fericită fată din lume.

Actorul a jucat în zeci de filme, iar recent a apărut într-un filmuleț distribuit pe Facebook în care critică aspru PSD-ul, dar și pe cei care refuză să iasă la vot deoarece nu ar avea pe cine să voteze, în schimb fac ”glumițe” pe Internet, lucru care îi lasă reci pe politicieni. Filmulețul s-a viralizat pe rețelele de socializare!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×