Semifinala Chefi la Cuțite, Live Video pe Antena 1. Află finaliștii aici

Claudiu Surmei   
în Chefi la Cutite
21/01/2019, 22:37
Semifinala Chefi la Cuțite, Live Video pe Antena 1. Află finaliștii aici GALERIE FOTO
Semifinala Chefi la Cuțite, Live Video pe Antena 1, de la ora 20.00

Semifinala Chefi la Cuțite va fi difuzată luni seara, de la ora 20:00, de postul de televiziune Antena 1. Cei zece concurenți rămași în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro vor fi trecuți prin trei probe de foc în cadrul show-ului prezentat de Gina Pistol, iar la final doar trei dintre ei se vor califica în marea finală de marți.


UPDATE / Chef Cătălin Bontea și Cătălin Scărlătescu au rămas să se dueleze în marea finală, primul cu doi iar ultimul cu trei concurenți în marea finală. Emisiunea de astăzi i-a ținut pe spectatori cu sufletul la gură în așteptarea finaliștilor.

UPDATE / Ambii concureți ai lui Florin Dumitrescu au fost eliminați. Cheful nu mai are niciun concurent în concurs, iar bătălia finală se va da între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, iar echipa roșie nu mai există. „Sezonul 6 s-a încheiat pentru mine!”, a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu după jurizarea care l-a lăscat fără concurenți.

UPDATE / Maria Burlacu, Andrei Balasz, Cătălin Bădici (toți din echipa galbenă), Silviu Nedelea, Munti (echipa albastră) s-au calificat în ultima probă a semifinalei, care va fi difuzată marți, 22 ianuarie, de la ora 20:00, de Antena 1. Doar trei dintre ei vor avea șansa de a concura în marea finală, care va avea loc tot mâine, după ultimul test din semifinală.

UPDATE / Chef Florin Dumitrescu a rămas fără concurenți în echipa roșie înainte de ultima probă a semifinalei și implicit nu va avea niciun reprezentant în marea finală.

UPDATE / Nela Chișcoci și Smiley (echipa roșie) au părăsit competiția după cea de-a doua probă a semifinalei.

UPDATE / Cel mai mare punctaj la cea de-a doua probă a semifinalei a fost obținut de Cătălin Bădici (echipa galbenă).

UPDATE / Ana Crudu (echipa galbenă), Sorin Stan și Valentin Dumitrescu (ambii din echipa albastră) sunt primii trei concurenți eliminați după prima probă a semifinalei.

UPDATE / Premieră la Chefi la Cuțite! Maria Burlacu din echipa galbenă a primit maximum de puncte, 45! Niciun concurent nu a mai reușit acest lucru până acum în semifinală. Maria i-a impresionat pe chefi cu un mousse de ciocolată.


Bucătarii care vor lua startul în semifinala celui de-al șaselea sezon Chefi la Cuțite nu vor beneficia de ajutorul celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, astfel că se anunță o luptă crâncenă pentru titlul de cel mai bun bucătar, iar emoțiile concurenților sunt foarte mari. „Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, este anunțul făcut de chef Sorin.

Semifinala Chefi la Cuțite, Live Video pe Antena 1, de la ora 20:00

În echipa lui chef Florin Dumitrescu au mai rămas doar Nela Chișcoci și Smiley, care au primit cele mai multe voturi în acest sezon pentru echipa roșie. „Semifinala e grea, pentru că în momentul în care îți dorești foarte mult să ajungi în finală…este posibil să greșesti cel mai tare. Nu trebuie să fii cel mai bun bucătar profesionist ca să ajungi în finala ‘Chefi la cuțite’, ține și de conjunctură, de noroc, de inspirația de moment”, a declarat chef Florin înaintea semifinalei.

Chefi la Cuțite, echipa roșie
Chefi la Cuțite, echipa roșie

În echipa galbenă, cea a lui chef Cătălin Scărlătescu, au mai rămas Maria Burlacu, Andrei Balasz, Cătălin Bădici și Ana Crudu, sora Danielei Crudu. „În două sezoane nu am avut concurenți în finală. Și îmi doresc atât de tare să văd o finală galbenă…mi-aș dori atât de tare să le aduc colegilor mei New York Times..sau Scânteia. Să citească și ei ziare în finală, așa cum m-am uitat eu la ei”, a spus chef Cătălin.

Chefi la Cuțite, echipa galbenă
Chefi la Cuțite, echipa galbenă

Chef Sorin Bontea (echipa albastră) va începe semifinala tot cu patru concurenți, printre care Silviu Nedelea, cuțitul de aur, care a început competiția în echipa lui Florin Dumitrescu. Alături de el mai participă Munti, Sorin Stan și Valentin Dumitrescu, care la 18 ani este cel mai tânăr concurent ajuns în această etapă a show-ului.

Chefi la Cuțite, echipa albastră
Chefi la Cuțite, echipa albastră

Chefi la Cuțite, semifinala sezonului 6

Semifinala Chefi la Cuțite va cuprinde trei probe de foc, însă doar două dintre ele vor fi transmise luni seară, de la ora 20:00, de postul de televiziune Antena 3. Cea de-a treia probă va fi transmisă în show-ul de marți seară, înainte de marea finală Chefi la Cuțite sezonul 6, în urma căreia se va afla marele câștigător al titlului de cel mai bun bucătar și al premiului de 30.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×