Selly, prima reacție după accidentul din Capitală: „Nimeni nu m-a întrebat dacă am pățit ceva!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 11:56
Selly, prima reacție după accidentul din Capitală: „Nimeni nu m-a întrebat dacă am pățit ceva!”
Selly, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident în Capitală *foto: instagram

Vlogger-ul Selly a avut o primă reacție după accidentul pe care l-a suferit miercuri în traficul din Capitală. Solistul trupei 5Gang a fost surprins în trafic după ce s-a lovit cu un alt șofer la rondul din Piața Charles de Gaulle. Selly a vorbit apoi prin intermediul instagram, acolo unde are peste 1,2 milioane de urmăritori, despre reacțiile pe care le-a primit după accident.

Prima reacție a lui Selly, după accidentul suferit în traficul din București

Selly a povestit tot ceea ce s-a întâmplat și susține că ambii șoferi au fost vinovați pentru accident:

„N-am vrut să vă vorbesc despre subiectul ăsta și nici nu am vrut să se vorbească despre asta pentru că nici nu era ceva wow. Haideți să vă spun eu ce s-a întâmplat, că tot vuiește presa.

Eram în sensul giratoriu la Aviatorilor, eram pe banda din centru și am vrut să fac stânga. M-am încadrat prost. Și tipul care a intrat în mine era cel mai aproape de sens și în loc să facă stânga, a vrut să facă înainte. Cumva eram amândoi încadrați prost.

Faza unde am greșit eu era că voiam să schimb banda și nu l-am văzut pe el, era în unghiul ăla mort. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine”, a spus Selly, pe instastory.

Selly se miră de răutatea românilor: „Nimeni nu m-a întrebat dacă am pățit ceva”

Artistul se arată supărat de faptul că nimeni nu s-a întrebat dacă este sănătos în urma accidentului: „Acum cel mai important lucru din treaba asta este că nimeni nu a fost lovit, slavă Domnului. A fost ceva la viteză mică, un accident banal. Vreau să știți treaba asta, pentru că peste tot s-a vorbit de valoarea mașinii, că am eu mașina scumpă, nimeni nu s-a întrebat dacă am pățit eu ceva.”

„Nimeni nu s-a gândit la faptul că se putea întâmpla ceva rău. Toată lumea s-a gândit la lucrurile materiale. Mașina asta reprezintă niște fiare, ele se îndreaptă, se schimbă. Mă costă 5.000 de euro, că nu am apucat să fac CASCO că am numere roșii”

„Nu pot însă să nu remarc răutatea și ura multora dintre românii care au văzut și au reacționat la treaba asta. Foarte multe comentarii sunt pe sistemul ”ce-ai făcut mă Shelly, ți-ai lovit mașina aia scumpă pe care ți-ai luat-o?” Nu are fix nicio relevanță cât a costat mașina asta, eu o să o repar pe banii mei, omul ăla își repară mașina pe RCA-ul meu”, a mai povestit vlogger-ul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×