Selly de la 5GANG și-a dus iubita într-o vacanță exotică! FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/01/2020, 19:51
Selly de la 5GANG și-a dus iubita într-o vacanță exotică! FOTO GALERIE FOTO
Selly și iubita sa, Smaranda, vacanță exotică în Tenerife. Sursa foto: Instagram.com

Nu mai este un secret că Selly este unul dintre cei mai apreciați și bogați vloggeri din țara noastră. Tânărul de 18 ani a muncit foarte mult anul trecut și a început 2020 cu o vacanță binemeritată. Selly nu a plecat singur, ci însoțit de frumoasa sa iubită. 

Selly, vacanță pe tărâmuri însorite alături de iubită

Andrei Șelaru, cunoscut în lumea vloggingului sub numele de Selly, a dat frigul din România pe o vacanță pe o isnulă însorită. Tânărul și iubita sa, Smaranda, au plecat într-o destinație exotică unde se distrează pe cinste, dovadă fiind imaginile și clipurile postate pe rețelele de socializare.

Adolescentul de 18 ani se distrează de minune în Tenerife. „Eu sunt căpitanu’”, a scris Selly în dreptul unor imagini de pe un iaht. Fotografiile au adunat într-un timp foarte scurt numeroase aprecieri și mesaje.

Selly a fost zgârcit cu fotografiile din vacanța exotică din Insulele Canare, dar nu același lucru se poate spune despre iubita sa. Tânăra Smaranda s-a fotografiat pe iaht, la piscină sau în compania animalelor sălbatice printre care se numără maimuțele.

Vloggerul, succes incredibil cu filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”

Selly a ținut prima pagină a ziarelor la sfârșitul anului anterior după ce filmul în care a jucat alături de colegii din trupa 5GANG a atins un record uimitor. Producția a apărut în cinematografele din România pe 27 decembrie 2019 și s-au vândut un număr record de bilete în avans.

Cele 10.000 de bilete au depășit recordul anterior de 5.000 de bilete vândute în avans. Prin urmare, filmul a depășit biletele cumpărate în avans anul trecut pentru filmul „Aquaman” care a fost de 5.000 de bilete.

Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în cinematografele din toată țara începând cu data de 6 decembrie 2019. La premiera din 23 decembrie peste 800 de copii și adulți au vrut să fie alături de actorii lor preferați din film.

Selly, 7 ani de la primul vlog: „Totul este un vis devenit realitate”

La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat eu de vlogging, nu reușise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea. 

Cei mai buni youtuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonați, în niciun caz 2,4 milioane. Mulți cred că este ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi content constant și content diferit.

Am pornit din dormitorul meu fără nicio posibilitate tehnică, încercând să spun niște povești complexe și să fac niște lucruri ample și am ajuns șapte ani mai târziu pe un platou cu aparatură profesională, lumini, macarale, o întreagă echipă de oameni, într-o atmosferă cu totul nouă. Totul este un vis devenit realitate”, a dezvăluit Selly pentru capital.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×