O vedetă de talie mondială a suferit un transplant de rinichi! Are lupus! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
17/09/2017, 22:12
O vedetă de talie mondială a suferit un transplant de rinichi! Are lupus! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Selena Gomez le-a dezvăluit fanilor de ce nu au mai avut veşti de la ea, vara care tocmai ce a trecut! Îndrăgita vedetă a mărturisit, pe Internet, că a suferit un transplant de rinichi! Intervenţia chirurgicală era vitală din cauza lupusului, boala autoimună de care suferă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto 

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Selena a spus că prietena ei Francia Raisa i-a donat un rinichi şi a ţinut să explice că acesta este motivul pentru care fanii nu au mai avut veşti de la ea, deşi a lansat piese noi. „Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului de care sufăr şi m-am recuperat. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea”, a scris ea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Selena Gomez, transplant de rinichi! Vedeta îi mulţumeşte celei care i-a redat viaţa

În plus, ea a publicat şi imagini cu cicatricea operaţiei şi i-a mulţumit prietenei sale, actriţa Francia Raisa, cunoscută din „The Secret Life of the American Teenager”, pentru gestul făcut. „Nu există cuvinte prin care să pot mulţumi frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai mare cadou şi a făcut un sacrificiu donându-mi un rinichi. Sunt binecuvântată. Te iubesc atât de mult”, a mai scris artista în vârstă de 25 de ani. „Sunt mai mult decât recunoscătoare că Dumnezeu mi-a încredinţat ceva ce nu doar că a salvat o viaţă, dar a schimbat-o şi pe a mea”, a spus la rândul său actriţa Francia Raisa într-o postare pe Instagram.

Iubitul divei, cântăreţul The Weeknd, s-a asigurat că turneul său muzical nu îl va împiedica să-i fie alături Selenei în timpul operaţiei de transplant. Acesta şi-a programat concertele astfel încât să nu coincidă cu procedura medicală prin care a trecut Selena, a declarat o sursă pentru publicaţia The Weekly. „A fost o operaţie foarte serioasă şi toţi prietenii săi au fost îngrijoraţi”, a mai spus sursa citată, potrivit cosmopolitan.com.

Vedeta nu a spus exact când a avut loc transplantul de rinichi, dar a menţionat că operaţia a fost motivul pentru care a fost absentă o parte a verii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×