Categorie: Autor:

Seism puternic în Mexic. Este al patrulea cutremur al săptămânii

Mexic a fost zguduită din nou de un cutremur puternic, la doar câteva zile după ce un seism de 7 grade Richter a îndoliat ţara. Sâmbătă, un alt seism de 6 grade Richter a lovit ţara. Duminică dimineaţă, un cutremur de 5,9 grade pe scara Richter s-a produs în largul coastelor Mexicului. Este al treilea cutremur puternic care loveşte ţara în decurs de doar o săptămână. Anunţul a fost făcut de Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific.

Epicentrul cutremurului a fost la 99 de kilometri sudvest de Tonala, în regiunea Chiapas. Capitala Mexicului a fost zguduită, marţi, de un cutremur cu magnitudinea 7,1, care a distrus zeci de clădiri şi a ucis cel puţin 307 persoane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Seism in Mexic, al treilea în doua zile

Sâmbătă, două noi cutremure, cu magnitudini de 5,8 şi 6,1 grade, s-au produs în Mexic. În prezent, autorităţile mexicane încearcă să gestioneze distrugerile lăsate în urmă de un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade, care a lovit la începutul săptămânii capitala Ciudad de Mexico.

De asemenea, şeful executivului din capitala mexicană a cerut reactivarea protocoalelor de urgenţă în urma seismului din apropiere de regiunea Talpas. Imediat după producerea seismului au pornit sirenele de avertizare în Mexic, populaţia intrând din nou în panică.