Secretul prin care Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme, dezvăluit. Este la îndemâna oricărei femei să reuşească aşa ceva

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/02/2020, 12:01
Secretul prin care Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme, dezvăluit. Este la îndemâna oricărei femei să reuşească aşa ceva
Secretul prin care Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme, dezvăluit

Secretul prin care Bianca Rus a slăbit 65 de kilograme a ieşit la suprafaţă. Acum, vedeta iubește să se privească în oglindă și a adoptat un stil de viață sănătos.

Secretul prin care Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme s-a aflat

Bianca Rus a făcut operație de micșorare a stomacului în urmă cu mai bine de un an, scrie dcnews.ro. De atunci, vedeta a reuşit să slăbească spectaculos nu mai puţin de 60 de kilorgrame. De asemenea, Bianca Rus nu vrea să se oprească aici, vrea să mai dea jos câteva kilograme.

Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme.

Bianca Rus merge zilnic la sală

Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne„, a declarat Bianca Rus.

Bianca Rus a reuşit să slăbească 65 de kilograme după ce a făcut operaţie de micşorare de stomac. După intervenţia chirurgicală, vedeta TV a reușit să mențină un stil de viață sănătos, asta însemnând și sportul.

Am slăbit cinci kilograme. Sunt bine, sănătoasă. Încerc să mă mențin, nu mai vreau să slăbesc, că e suficient. Acum am 53 de kilograme. Mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți.

Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. I-au în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic„, a declarat Bianca Rus.

De când s-a operat, Bianca Rus face sport şi merge zilnic la sală, fapt care a dus la rezultate rapide în ceea ce priveşte pierderea în greutate.

Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid.

La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin. Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine.

În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Bianca Rus

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×