Secretele unui aliment-minune, care te scapă de boli! Are proprietăți miraculoase

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 15:51
Secretele unui aliment-minune, care te scapă de boli! Are proprietăți miraculoase GALERIE FOTO
Secretele unui aliment-minune, care te scapă de boli!

Există liste lungi de alimente pe care ar fi de preferat să le mănânci pentru a scăpa de acnee, pentru a rămâne tânăr, pentru a-ți păstra memoria în putere. Practic, există un aliment pentru orice, dar de această dată, este vorba despre unul care ține la distanță multe boli, dar și care ține sub control afecțiuni grave.

Secretele uleiului din nuca de cocos, cunoscut și drep aliment-minute, care te scapă de boli

Mai exact, nuca de cocos, fructul exotic care ar trebui să nu fie folosit doar pe post de suport. Acesta ascunde numeroase secrete benefice corpului uman. Printre cele mai importante, se numără energia pe care o capătă corpul, scăderea în greutate, menținerea insulinei la un nivel stabil și reducerea colesterolului.

De asemenea, în urma unor studii realizate de cercetători, a rezultat că nuca de cocos are proprietăți care pot preveni ori chiar vindeca multe afecțiuni, iar printre ele sunt maladia Alzhemier și blile de inimă.  Despre principalele calități curative ale uleiului de nucă de cocos a vorbit și doctorul Bruce Fife, de la un centru specializat din SUA.

Secretele unui aliment-minune, care te scapă de boli! Are proprietăți miraculoase
Nuca de cocos, fructul exotic care ar trebui să nu fie folosit doar pe post de suport

Uleiul fructului, cel mai sănătos de pe planetă

Specialistul susține că uleiul fructului este cel mai sănătos de pe planetă. Mai mult, menționează și câteva câștiguri majore ale sănătății noastre precum: creșterea nivelului de colesterol bun din sânge, tratarea malnutriției datorită ușurinței cu care este digerat și absorbit, dar și distrugerea bacteriilor și a virusurilor din corp.

Mai mult, fructul previne accidentele vasculare cerebrale și ne păzește de bolile creierului. De asemenea, uleiul obținut din nuca de cocos îmbunătățește și metabolismul, dat fiind faptul că nu este depozitat ca grăsime, ci este consumat de corp. Astfel, și persoanele diabetice au de câștigat, căci uleiul acesta ajută la menținerea unei glicemii constante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×