Se ştiu semifinaliştii Chefi la cuţite, sezonul 7. Ei se vor lupta pentru marele premiu, oferit de Antena 1

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/12/2019, 10:02
Se ştiu semifinaliştii Chefi la cuţite, sezonul 7. Ei se vor lupta pentru marele premiu, oferit de Antena 1
Semifinala Chefi la cuțite, 7 astăzi de la ora 20:00. Sursa foto: youtube Antena 1. Colaj realizat de Fanatik

Se știu sefiminaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 7! Nouă concurenți au reușit să dea de cap tuturor preparatelor culinare în fața juraților de la Antena 1, iar aceștia se vor confrunta în cea mai dură bătălie a cuțitelor în seara aceasta, de la ora 20:00.

Semifinala Chefi la cuțite 7, astăzi de la ora 20:00, la Antena 1

Cei care au ajuns în semifinalele concursului de la Antenă sunt Alexandru Comerzan (cel despre care presa a scris că a și câștigat), Alex Popa, Răzvan Babană, Bobby Săvoiu, Alex Sasu, Mino, Andrei Flueraru, Rahela Pîslaru și Dani Andrieș.

Sezonul 7 al competiției culinare de la Antena 1 a fost cel mai inovativ de până acum. Concurenții au fost nevoiți să gătească în tot felul de condiții și cu bugete diferite de la ediție la ediție.

Trei probe de foc până la marea finală. Ce spun jurații de la

Una dintre provocări a fost să prepare ceva gustos și rapid cu un low budget (buget foarte redus), iar o altă provocare, de data asta pentru cei trei chefi, a fost să combine anumite ingrediente care la prima vedere nu au legătură. În cele din urmă, aceștia s-au descurcat de minune.

Concurenții care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite 7 vor mai trece prin trei probe de foc, căci atâtea au mai rămas până la marea finală a competiției care a doborât noi recorduri de audiență în 2019.

Marele premiu de la Chefi la cuțite este de 30.000 de euro plus titlul de cel mai bun chef din România. Emoțiile sunt mari atât pentru concurenții cât și pentru maiștrii lor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Ne apropiem cu pași repezi de finală și e emoția asta că poate ai, sau nu ai, un bucătar acolo și apare o frustrare în plus că noi, chefii, nu mai avem niciun control”, a spus chef Dumitrescu gâtuit de emoții.

 „Vreau să se gândească la mine, la ei și să îi distrugă, pentru că pot! Doar gândul că nu o să am om în finală nici de data aceasta mă înspăimântă, spune chef-ul echipei mov, Scărlătescu.

„Am avut un sezon bun, am patru oameni în semifinală, iar de aici e doar soarta lor”, declară plin de entuziasm Sorin Bontea în semifinala Chefi la cuțite, sezonul 7, conform a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×