Scott Wilson a murit! Starul din ”The Walking Dead” s-a stins înainte de difuzarea celei de-a 9-a serii

Scott Wilson a încetat din viață! Actorul din ”The Walking Dead” a murit chiar înainte ca cea de-a 9-a serii a serialului să fie difuzată. Acesta avea planuri pentru următoarele sale proiecte. Potrivit mirror.co.uk, printre ele se aflau și binecunoscutele ”The Great Gasby”, ”Cold Blood” și ”CSI:Crime Scene Investigation”. În ultimii săi ani de viață, a primit nominalizarea la Globul de Aur cu titlul de ”cel mai bun actor în rol secundar”, rol pe care l-a jucat în filmul ”The Ninth Configuration”.

Starul din ”Walking Dead”, în vârstă de 76 de ani, a murit în urma pierderii luptei cu leucemia, din acest weekend. Un show televizat din țara de origine a starului a precizat că anunțul trist a fost făcut pe pagina de Twitter a lui. Rândurile scrise pe rețeaua de socializare au fost pline de durere și au sunat așa: ” Suntem profund întristați de vestea că Scott Wilson, actorul incredibil care l-a jucat pe Hershel Greene, în sezonul 2-4, „The Walking Dead” a murit la vârsta de 76 de ani. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii lui. Odihnește-te în pace, Scott. Te iubim”, a fost mesajul postat pentru fani de către cel care se ocupa de pagină.

Mesajul care anunța decesul lui Scott Wilson

Scott Wilson a încetat din viață! Seria a 9-a din ”Walking Dead” se va difuza fără ca el să o vadă

Scott Wilson, în timpul fimărilor

De asemenea, și gândurile prietenilor au fost sfâșietoare. Prietenul său, Khary Payton, a afirmat că la prima întrevedere cu Scott, acesta l-a îmbrățișat, lucru care i-a rămas în memorie până ”se va întâlni cu el pe lumea cealalată”. ”Prima dată când l-am întâlnit pe Scott, mi-a dat o îmbrățișare puternică și a spus că am început să fac parte din ceva…din familie. El a spus că avem responsabilitatea de a avea grijă de asta. Am încercat foarte tare să fac asta, domnule, chiar am încercat.. Promit să ne vedem pe partea cealaltă, prietenul meu!””, a declarat amicul lui, potrivit sursei citate mai sus.

The Walking Dead este un serial televizat american, care se încadrează la genul horror. Produs de Frank Darabont, are la bază o serie de benzi desenate din anul 2003. Povestea celui mai iubit serial prezină un grup mic de suprapaviețuitori, al cără lider este șeriful Rick Grimes. Prima apariție a acestuia a avut loc în anul 2010, pe data de 31 octombrie.