Școli închise, în Capitală! Mii de copii stau acasă, din cauza defecțiunilor RADET

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 10:00
Școli închise, în Capitală! Mii de copii stau acasă, din cauza defecțiunilor RADET GALERIE FOTO
Mai multe școli din Capitală au fost închise din cauza defecțiunilor RADET

Cinci școli din Capitală au fost închise din cauza defecțiunilor RADET și mii de copii au fost trimiși acasă, după ce unitățile școlare au rămas fără apă caldă și căldură. În aceeași situație se află și 1.500 de familii, dar și o secție de Poliție din București. Avaria în rețeaua de distribuție a agentului termic s-a produs luni și nu a fost încă remediată.

Avaria s-a produs pe una dintre conductele principale, care și în acest caz este mai veche de o jumătate de secol și, deși trebuia schimbată cu zeci de ani în urmă, acest lucru nu s-a întâmplat nici până azi. Astfel de cazuri se întâlnesc tot mai des în Capitală, în condițiile în care RADET trebuia să înlocuiască de ani buni conductele pe care circulă agentul termic. Ca de fiecare dată, cei care ar trebui să se ocupe de aceste lucruri preferă să cârpească țevile atunci când se produc avarii, ceea ce înseamnă de multe ori că mii de familii rămân fără căldură și apă caldă.

Avariile RADET sunt la ordinea zilei
Avariile RADET sunt la ordinea zilei

Mai multe școli din Capitală au fost închise din cauza defecțiunilor RADET

În București au fost închise cinci școli din cauza defecțiunilor RADET, care au lăsat mii de copii în frig. Este vorba despre Colegiul Emil Racoviţă, Colegiul Iulia Hasdeu, Şcoala gimnazială Nr. 56 şi Şcoala gimnazială Nr. 85 din Sectorul 2 și Şcoala nr. 190 din Sectorul 4. De asemenea, peste 50 de blocuri și 4 imobile din Sectorul 2 al Capitalei au rămas marți fără apă caldă și căldură, după ce RADET a oprit agentul termic pentru remedierea unor probleme în rețeaua de termoficare. În aceeași situație s-a aflat și o secție de Poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×