„Schumacher de Bistrița”: Un șofer a fot prins de radar cu o viteză record de 4 ori mai mare decât cea legală!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 22:06
„Schumacher de Bistrița”: Un șofer a fot prins de radar cu o viteză record de 4 ori mai mare decât cea legală!
Un șofer a fot prins de radar cu o viteză record de 4 ori mai mare decât cea legală în localitatea bistrițeană Podirei *foto: bistriteanul.ro

Un tânăr pasionat de viteză a confundat pista de decolare cu un drum județean. Este vorba despre un șofer de 21 de ani care a fost surprins de către radar în localitatea Podirei în timp ce conducea cu 216 km/h, pe un loc unde viteza maximă permisă este de 50 de km/h!

Un tânăr din Bistrița a fost prins conducând cu 216 km/h în localitate

Inspectoratul Poliției Județene Bistrița Năsăud a transmis că „Un tânăr de 21 de ani, din Florești-comuna Nimigea, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Beclean, a fost depistat de polițiștii Compartimentului Rutier Beclean, în timp ce conducea un autoturism și a fost înregistrat cu aparatul radar având viteza de 216 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.”

Acesta a primit amenda maximă din partea poliției:

„Tânărul a fost depistat pe drumul național 17, în localitatea Podirei, în această după-masă, în jurul orei 16:40. A fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, mai arată reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Zona Podirei este una recunoscută în Bistrița pentru faptul că devine pistă de Formula 1 pentru șoferi. Astfel, din când în când poliția montează un radar în zonă, iar amenzile pe care le dau sunt spectaculoase.

Localitatea Podirei, pistă de Formula 1 pentru vitezomani

Potrivit ziardebistrita.ro, în perioada 25-28 aprilie au fost reținute în zonă nu mai puțin de 64 de permise de conducere și au fost date amenzi în valoare de 127.310 lei, viteza maximă fiind atunci de „doar” 155 km/h.

De asemenea, la sfârșitul anului 2018, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 38.000 de lei și au fost ridicate 32 de permise de conducere, arată bistrițeanul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×