Schimbare la Masterchef. Jurații ediției australiene a show-ului părăsesc emisiunea, după 11 ani

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/07/2019, 15:01
Schimbare la Masterchef. Jurații ediției australiene a show-ului părăsesc emisiunea, după 11 ani GALERIE FOTO
Cei trei jurați părăsesc emisiunea Masterchef Australia după 11 ani

Tristețe mare printre fanii australieni ai emisiunii Masterchef, după anunțul celor trei jurați foarte îndrăgiți de public, care au declarat că părăsesc emisiunea, după 11 ani petrecuți la televiziunea Canal 10. Și conducerea televiziunii a anunțat că Matt Preston, Gary Mehigan și George Calombaris nu se vor întoarce în calitate de judecători în următorul sezon al MasterChef Australia, potrivit abc.net.au.

Cei trei jurați părăsesc emisiunea Masterchef Australia, după 11 ani

Directorul rețelei, Paul Anderson, a declarat că părțile nu au putut ajunge la o înțelegere „în ciuda lunilor de negocieri”. „În cele 11 sezoane senzaționale, MasterChef Australia a fost una dintre cele mai populare și respectate emisiuni de televiziune de gătit din întreaga lume”, a spus el.

„De mai bine de un deceniu, seria iconică a modelat și a determinat pasiunea publicului australian pentru alimente și gătit, a dat momente de televiziune memorabile și a făcut visurile culinare ale bucătarilor de zi cu zi să devină realitate. Am dori să-i mulțumim lui Gary, lui George și lui Matt pentru contribuția lor din ultimii 11 ani”, a mai spus Paul Anderson.

Cei trei jurați părăsesc emisiunea Masterchef Australia după 11 ani
Cei trei jurați părăsesc emisiunea Masterchef Australia după 11 ani

Jurații nu au mai fost mulțumiți de înțelegerea avută cu conducerea postului Canal 10

Matt Preston, unul dintre jurați, a scris pe Twitter că judecătorii au fost „foarte dornici să continue, dar nu au putut să fie de acord cu toți termenii pentru noul contract”.

„Ne-am bucurat de 11 ani minunați pe MasterChef Australia cu Network Ten și vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi coducerii canalului de televiziune pentru această ocazie uimitoare și pentru sprijinul rețelei pentru acest spectacol foarte special.

Ne-am întâlnit cu niște oameni frumoși, am descoperit și am călăuzit pe cei mai străluciți bucătari din lumea australiană, am lucrat cu cei mai buni bucătari din lume în fața camerelor de filmat și cu cei mai buni profesioniști din industria TV din spatele scenei.

Și bineînțeles, noi, cei trei jurați, am format o prietenie pe tot parcursul vieții. Vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc tuturor și în special tuturor concurenților fantastici. Și, în cele din urmă, le urez noilor judecători tot ce e mai bun cu spectacolul pe care îl iubim atât de mult”, a scris Matt Preston.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×