Schimbare importantă la iUmor. Antena 1 a făcut anunțul: sezonul șapte va avea semifinală

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/12/2019, 19:13
Schimbare importantă la iUmor. Antena 1 a făcut anunțul: sezonul șapte va avea semifinală
iUmor va avea și o semifinală. Sursa foto: a1.ro

iUmor, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de comedie din televiziunea românească nu încetează să-și surprindă fanii cu schimbări inedite ale formatului. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția va avea parte și de o semifinală, fază în care presiunea va fi pe urmele juraților, anunță reprezentanții postului din trustul Intact.

Semifinala iUmor va avea loc vineri, 6 decembrie

Această fază a competiției va avea loc vineri, cu începere de la orele 20:00 și îi va pune pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac la grea încercare. Juriul va trebui să decidă care dintre concurenții ce au primit un număr mare de voturi din partea telespactorilor, merită să meargă mai departe în finală, chiar dacă nu au reușit să ocupe primul loc și să se califice direct.

Astfel, opt concurenți vor urca vineri pe scenă și vor lupta pentru a rămâne în competiție. Este vorba despre Arnaldo Mangini, cunoscut ca sosia lui Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrick Cottet şi Bogdan Sylar.

Dacă vor să rămână în cursa pentru trofeul iUmor și, implicit pentru premiul pus în joc, trebuie să obțină câte un „Thumbs Up” de la fiecare membru al juriului. În caz contrar, vor fi nevoiți să spună adio competiției. Finala din 13 decembrie le va oferi telespectatorilor ocazia să-și voteze favoritul ca în fiecare an, prin sms la numărul 1313.

Sora Deliei a făcut senzație la iUmor

Ediția de săptămâna trecută s-a remarcat printr-o nouă serie de roasturi puse în scenă de invitați speciali. Printre aceștia se numără și Oana Matache, nimeni alta decât sora Deliei. Hotărâtă să dea cărțile pe față, frumoasa blondină nu a omis niciun detaliu din relația cu artista, glumind pe seama fiecărei frustrări pe care susține că o resimte.

Motivul pentru care stau în spatele Deliei pe scenă, este pentru că în spatele fiecărei femei de succes, stă sora sa!”, sau „Delia are o casă cu 10 camere, dintre care cinci sunt frigidere”, sunt doar câteva dintre „dezvăluirile” Oanei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×