Schimbare de ultimă oră la Asia Express! S-au modificat toate echipele

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 21:30
Schimbare de ultimă oră la Asia Express! S-au modificat toate echipele GALERIE FOTO
Schimbare uriașă la Asia Express! Cum sunt acum echipele?

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Asia Express! Echipele s-au schimbat total, chiar în apropierea finalului show-ului, când doar 6 perechi au mai rămas în competiție. Ediția de luni, 18 martie a adus o modificare considerabilă. „Asta ne lipsea, să schimbăm partenerii”, a spus Cocuța. „Mă așteptam că va veni un moment în care echipele se vor mixa”, a spus CRBL. Fanii show-ului de aventură stau cu sufletul la gură pentru din ce în ce mai multe momente icredibile!

Echipele de la Asia Express s-au schimbat!

Schimbare radicală în ediția de azi, 18 martie! Tocmai când credeau că nimic nu îi va mai putea surpride, aceștia au fost anunțaț că echipele se vor schimba total. George Vintilă va fi în echipă cu Oase, cel care i-a fost coechipier lui CRBL, iar CRBL va fi partenerul lui Șerban Copoț de acum.

Teleșpan l-a ales pe coechipierul Cocuței, Bogdan Boantă, iar Ana Morodan a ajuns să facă echipă cu Jojo, partenera lui Paul Ipate. Coregrafa Cocuța a ajuns să facă de acum echipă cu actorul Ipate.  Oare ce va urma pentru cei de la Asia Express în edițiile viitoare?

Asia Express, schimbare radicală! Echipele s-au schimbat între ele
Asia Express, schimbare radicală! Echipele s-au schimbat între ele

Valentin Butnaru a venit la Asia Express

„Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi merge în spatele unei camionete într-un costum, cu troller-ul după mine, mai ales în India. Îmbrăcat la patru ace, încercând să fac autostopul, nici nu am avut timp să realizez că îmi este cald. În Asia Express este mult mai greu decât m-am gândit”, va mărturisi prezentatorul. Acesta a venit chiar în momentul în care probele au devenit din ce în ce mai dificile, astfel că participanții trebuie să învețe dialectul țării în care se află.  „Este foarte greu, nici nu poți măcar să pronunți. Eu abia țin minte numele unui oraș”, va afirma Cocuța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×