Schimb dur de replici la Vocea României, între Tudor Chirilă și Horia Brenciu! ”A fost o remarcă nepoliticoasă. Cum să zici așa ceva”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/11/2019, 20:56
Schimb dur de replici la Vocea României, între Tudor Chirilă și Horia Brenciu! ”A fost o remarcă nepoliticoasă. Cum să zici așa ceva”
Conflict între Tudor Chirilă și Horia Brenciu la Vocea României

Încă o ediție plină de suspans și momente memorabile, dar și tensionate la ediția de vineri seara a emisiunii fenomen Vocea României! De data aceasta, spectatorii au fost martorii unui mic conflict între Tudor Chirilă și Horia Brenciu! Totul a plecat de la o concurentă…de-a lui Smiley!

Conflict între Tudor Chirilă și Horia Brenciu la Vocea României

Smiley a mai rămas fără două concurente, după ultima rundă de dueluri. Antrenorul i-a trimis în luptă dreaptă pe Daniela Răduică, Yaser Ramadan și pe Iuliana Preda. Chiar dacă Tudor Chirilă i-a spus lui Smiley că ar merge mai departe cu Daniela, antrenorul a ales să meargă mai departe în concurs cu Yaser.

Horia Brenciu, care o cunoaște de 20 de ani pe Nicoleta, i-a spus în față că în prezent este cea mai bună variantă a ei, iar dacă acum 20 de ani, când s-au cunoscut, nu s-ar fi îndrăgostit de ea, acum ar face-o!

”Acum 20 de ani nu m-as fi îndrăgostit de tine”

”O femeie la peste 50 de ani să vină la Vocea Românie, este o bucurie, o onoare, arăti cel mai bine, este cea mai bună versiune a ta, acum 20 de ani nu m-as fi îndrăgostit de tine, acum m-aș fi îndrăgostit de tine”, i-a spus Horia Brenciu concurentei.

Tudor Chirilă a fost cel care s-a declarat scandalizat de mărturisirile lui Horia Brenciu! I-a spus în față lui Horia Brenciu că a fost nepoliticos. ”Pe mine nu mă interesează vârstele concurenților, vin dintr-o meserie unde vârsta nu contează. Ai dat-o în bară, ai fost nepoliticos, a fost o remarcă nepoliticoasă, chiar  sexistă. Cum să zici așa ceva, de parcă viața se termină pentru o femeie de 50 de ani, pe când a unui bărbat de-abia începe. Dacă  vedeai fețele femeilor din sală, ai fi înțeles cât de grav a fost”, a spus Tudor Chirilă.

Chiar dacă i-a declarat dragostea în direct, Horia Brenciu a ales să stea departe de buton atunci când jurații au avut ocazia să o salveze pe Nicoleta, dar și pe Iuliana. Cele două au părăsit emisiunea difuzată de Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×