Schema pe care Irina Tănase a găsit-o pentru a-l vizita mai des pe Liviu Dragnea. Din patru vizite la închisoare, doar una a fost în calitate de iubită a fostului președinte PSD

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 11:51
Schema pe care Irina Tănase a găsit-o pentru a-l vizita mai des pe Liviu Dragnea. Din patru vizite la închisoare, doar una a fost în calitate de iubită a fostului președinte PSD
Schema pe care Irina Tănase a găsit-o pentru a-l vizita mai des pe Liviu Dragnea. Din patru vizite la închisoare, doar una a fost în calitate de iubită a fostului președinte PSD. Sursa foto: Hepta

Irina Tănase a găsit varianta perfectă prin care poate să îl viziteze mai des pe Liviu Dragnea în închisoare. Iubita fostului președinte PSD s-a făcut mediator, astfel că acum se poate folosi de această titulatură ori de câte ori dorește.

Irina Tănase, mediator de dragul lui Liviu Dragnea

Jurnaliștii de la digi24 scriu că, din cele patru vizite efectuate în ultimele două săptămâni, doar una singură a fost în calitate de iubită a fostului lider social-democrat.

Astfel, celelalte trei vizite la închisoare au fost sub pretextul de mediator autorizat.

Conform notelor din tabelul de vizite, Irina Tănase a semnat o singură dată ca iubită a lui Liviu Dragnea, din cele patru vizite din ultima vreme. Tânăra l-a vizitat ultima dată pe fostul șef al PSD în data de 22 ianuarie, când le-a și explicat polițiștilor de la Penitenciarul Rahova că urmează să se întâlnească cu Dragnea în calitate de mediator.

În caz contrar, Irinei nu i-ar mai fi fost permis să îl viziteze pe inculpat atât de des. Potrivit legislației în vigoare, un mediator poate să viziteze ori de câte ori dorește pe un deținut, însă va trebui ulterior să prezinte motive clare pentru care dorește să stea atât de mult de vorbă cu persoana aflată după gratii.

Iubita lui Liviu Dragnea, deranjată de presă

În urmă cu câteva zile, Irina Tănase a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care declara că este deranjată de modul în care relația ei cu Liviu Dragnea este exploatată de presă.

„Câteva gânduri:

Jurnalisum ar trebui să aibă și niște reguli de etică, deontologie…nu există la mulți.

Suferința se poartă în suflet, nu pe internet.

Momentele grele se duc cu decență și discreție, fără a face paradă cu ele, și același lucru este valabil și pentru clipele frumoase.

S-au scris de-a lungul timpului multe lucruri neadevărate despre mine; despre noi, și nu le voi acorda atâta imporanță cât să le dezmint individual.

Viața mea personală este privată și nu trebuie să fie subiect de dezbatere”, a fost mesajul postat de Irina Tănase pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×