Scene şocante la Hunedoara! Un bărbat a fost omorât, după ce s-a certat pe teme politice cu un altul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 12:00
Scene şocante la Hunedoara! Un bărbat a fost omorât, după ce s-a certat pe teme politice cu un altul
Un bărbat a fost ucis după o dispută politică, în județul Hunedoara. Sursa foto: portalsm.ro

O crimă a șocat comunitatea unei localități din județul Hunedoara, cu câteva zile înainte de alegeri! Chiar politica se pare că a stat la baza conflictului sângeros! Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort, după o dispută politică avută cu un partener de pahar în birtul din sat!

Un bărbat a fost ucis după o dispută politică, în județul Hunedoara

Scenele de coșmar au avut loc în comuna Mărtinești din județul Hunedoara. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort, după ce a încasat o lovitură puternică în cap care i-a fost fatală. Anchetatorii au stabilit că victima a avut conflict în barul din sat cu alt bărbat, transmite Mediafax.

Poliția Orăștie a fost alertată vineri seara în satul Dâncu Mare din comuna Martinești, unde un bărbat a fost găsit prăbușit la pământ, în stare de inconștiență. Victima avea o lovitură în zona capului, din cauza căreia a murit, notează Mediafax.

Principalul suspect este membru de partid și urma să fie prezent în secția de votare din localitate

Anchetatorii au constatat că victima este un bărbat de 62 de ani din orașul Călan. Acesta a fost implicat într-un scandal cu un alt bărbat de 54 de ani în barul din sat. Suspectul este audiat sâmbătă de polițiști. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și ucidere din culpă.

Bărbații ar fi avut un conflict pe teme politice, potrivit unei surse citate de Hunedoara Liberă. De altfel, bărbatul de 54 de ani, suspectul principal în cazul crimei, este reprezentantul unei formațiuni politice în Biroul de votare din localitatea Dâncu Mare.

Acesta nu va mai ajunge la secția de votare din care făcea parte pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc duminica aceasta, pe data de 24 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×