Scene incredibile la Bravo, ai stil! Celebrities! Raluca de la Bambi, acuze dure pentru Adelina Pestrițu: ”Mi-a furat iubitul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/01/2020, 15:33
Scene incredibile la Bravo, ai stil! Celebrities! Raluca de la Bambi, acuze dure pentru Adelina Pestrițu: ”Mi-a furat iubitul”
Adelina Pestrițu i-a furat logodnicul prietenei sale Raluca Tănase. Sursa foto: Instagram.com

Show-ul de la Kanal D „Bravo, ai stil! Celebrities” scoate la iveală nu doar secrete vestimentare, ci și secrete din viața concurentelor. Raluca Tănase, componenta trupei Bambi, a mărturisit că cea mai bună prietenă i-a suflat logodnicul în urmă cu câțiva ani, iar o altă concurentă a dezvăluit despre cine este vorba.

Raluca Tănase și Adelina Pestrițu au împărțit același bărbat în urmă cu câțiva ani

Raluca Tănase s-a destăinuit în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” difuzată la Kanal D că în urmă cu ceva ani cea mai bună prietenă a sa i-a furat logodnicul. Frumoasa cântăreață nu a vrut să dezvăluie despre cine este vorba, dar Andreea Tonciu a spulberat misterul.

„Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună”, a povestit Raluca Tănase în singura emisiune de stil din țara noastră.

Andreea Tonciu a dezvăluit numele prietenei cântăreței Raluca

„Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu”, a spus râzând Andreea Tonciu. Juraților și concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu le-a venit să creadă ceea ce aud, iar Raluca de la Bambi și-a dorit ca schimbul de replici să fie tăiat la montaj.

Bărbatul despre care este vorba este Bogdan Ispas cu care Raluca se logodise de puțin timp când a aflat că buna sa prietenă Adelina Pestrițu se cuplase cu acesta. Cel care a recunoscut relația amoroasă a fost chiar Bogdan care mai târziu avea să se logodească și cu frumoasa brunetă Adelina Pestrițu.

„Eu sper să se taie la montaj asta!”, a spus Raluca Tănase.

„Nu se taie la montaj. Ce, Adelina Pestrițu nu e om?!”, a fost replica designerului Cătălin Botezatu.

„Era fostul meu logodnic”, a completat cântăreața Raluca de la Bambi.

„Parcă ar fi iepure, așa vorbiți de ea, săraca”, a intervenit și Maurice Munteanu.

„Să știi că acum suntem foarte ok, chiar prietene. Eram prietene și atunci”, a încheiat blondina discuția despre scandalul din 2012.

Cele două prietene au fost la cuțite din cauza lui Bogdan Ispas

Raluca Tănase și Adelina Pestrițu și-au aruncat vorbe grele în anul 2012 când bruneta i-a suflat logodnicul cântăreței. La vremea respectivă artista a spus în repetate rânduri că nu mai vrea să audă de prietena sa sau de Bogdan Ispas, iar iată că cele două au revenit la gânduri mai bune.

„Bănuiam că este ceva între ei. Ulterior au apărut și alte semnale și am făcut legătură. Ieri, Răzvan mi-a recunoscut tot. Adelina mi-a fost prietenă. Ne-am apropiat mult în perioadă în care ieșeam împreună.

Nu m-am așteptat la așa ceva. În acest moment, pentru mine, nici Adelina și nici Răzvan nu mai reprezintă nimic”, a mărturisit în perioada scandalului Raluca Tănase, relatează a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×