Scene incredibile într-un magazin din Timișoara! Un bărbat i-a pus pistolul la cap unui paznic. „Te omor, te împușc”. VIDEO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 11:32
Scene incredibile într-un magazin din Timișoara! Un bărbat i-a pus pistolul la cap unui paznic. „Te omor, te împușc”. VIDEO GALERIE FOTO
Un client amenință cu pistolul un paznic. Sursa foto - facebook

Scene incredibile într-un magazin din Timișoara, acolo unde un bărbat i-a pus pistolul la cap unui agent de pază. Întâmplarea s-a petrecut sub privirile îngrozite ale oamenilor aflați la cumpărături în acel moment.

Scene incredibile într-un magazin din Timișoara!

Chemate de urgență, mai multe echipaje ale poliției au intervenit și l-au reținut pe atacator. Conform informațiilor din presa locală, scandalul a pornit după ce bărbatul a început să se certe cu o casieriță a magazinului.

Observând că cearta ia amploare, paznicul a intervenit pentru a calma spiritele. Nu i-a căzut prea bine clientului supărat gestul, drept pentru care l-a amenințat cu pistolul pe agentul de la pază. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Un bărbat i-a pus pistolul la cap unui paznic

Într-un târziu, un bărbat care îl însoțea pe scandalagiu l-a determinat să se oprească și l-a convins să îl lase în pace pe paznic. „Politiștii au fost sesizați că un barbat amenința cu pistolul într-o societate comercială.

S-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că este vorba despre un pistol de jucărie. Bărbatul de 45 de ani a fost condus la sediul Secției 2 de Poliție din Timișoara, fiind întocmit un dosar penal pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice” a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Conform celor de la Opinia Timișoarei, polițiștii au stabilit că bărbatul era băut serios în momentul în care a intrat în magazin pentru a face cumpărături. Anchetatorii au aflat că individul a amenințat-o mai întâi pe casieriță.

Acesta s-a supărat nevoie mare după ce a aflat că trebuie să plătească o sumă mai mare decât socotise el inițial pentru produsele puse în coș. Bărbatul i-a spus casieriței: „Te omor, te împușc”, pe un ton destul de puternic.

După care a fluturat pistolul de jucărie pe care-l avea asupra sa în urma intervenției paznicului. În fața anchetatorilor, suspectul a apus că nu-și mai amintește ce i-a spus vânzătoarei, ci doar că i-a pus agentului de pază pistolul la cap.

Între timp, bărbatul în vârstă de 45 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru amenințare. Urmează acum să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×