Scene cutremurătoare la înmormântarea lui Dany Vicol. Mama tânărului, distrusă de durere lângă sicriu

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
12/09/2019, 14:46
Scene cutremurătoare la înmormântarea lui Dany Vicol. Mama tânărului, distrusă de durere lângă sicriu
Înmormântarea lui Dany Vicol a avut loc la Rudeni. Sursa foto: cancan.ro/ Click. Colaj: Fanatik

Scene dureroase au avut loc la înmormântarea lui Dany Vicol, băiatul de 24 de ani care a murit în accidentul rutier din 8 septembrie provocat de Mario Iorgulescu, fiului șefului LPF, Gino Iorgulescu. Mama celui care a plecat lăsând doi copii în urmă a strigat extrem de întristată la mormântul acestuia să nu plece, în timp ce era pus în groapă.

Înmormântarea lui Dany Vicol a avut loc la cimitirul din Rudeni, Ilfov

„Nu pleca, băiatul meu! Nu pleca mămicuța mea! Nu pleca, viața mea!”, a strigat mama lui Dany Vicol la înmormântare, extrem de îndurerată, notează cancan.ro. Cei care au stat lângă femeie nu au putut să își stăpânească lacrimile, momentul fiind unul din cele mai dramatice prin care familia și prietenii bărbatului au trecut până acum.

Înmormântarea lui Vicol a avut loc la cimitirul din Rudeni, o localitate apropiată de Chitila, județul Ilfov. Acesta este îngropat în același loc cu sora lui, care s-a stins din viață când era foarte mică, la doar șase ani, din cauza unei boli incurabile. Astăzi s-a aflat că Mario Iorgulescu consumase droguri și alcool înainte să se urce la volan.

Dany Vicol a murit intr-un accident provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu consumase cocaină

De altfel, mama lui Dany Vicol a declarat la câteva zile după accidentul rutier mortal că l-a văzut cineva coborând din mașină și se afla sub influența stupefiantelor. De altfel, în urma analizelor efectuate de doctorii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) Mina Minovici s-a constatat că Iorgulescu Junior consumase cocaină, pe lângă foarte mult alcool.

Dany Vicol a murit în noaptea de duminică, la ora 02:30 dimineața pe Șoseaua Chitilei. Acesta tocmai venea de la un priveghi la care a participat din partea soției, la o rudă de-ale acesteia. Femeia nu a putut să meargă pentru că trebuie să aibă grijă de bebelușul ei de patru luni de zile, copilaș care nu își va cunoaște tatăl și nu va crește sub privirea lui, din nefericire.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×