Scene apocaliptice la stația de metrou Grivița! Inundație puternică și pericol de electrocutare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 10:22
Scene apocaliptice la stația de metrou Grivița! Inundație puternică și pericol de electrocutare GALERIE FOTO
Stația de metrou Grivița a fost inundată. Sursa foto - facebook

Scene apocaliptice la stația de metrou Grivița! Aceasta a fost inundată serios după ce o ţeavă de apă s-a spart chiar în zona birourilor angajaţilor.

Scene apocaliptice la stația de metrou Grivița!

Apa s-a infiltrat prin tavan şi a inundat complet mare parte din birouri. Mai mult de atât, la un moment dat s-a pus chiar problema ca traficul să fie oprit în staţie pentru că apa se scurgea către una din liniile de rulare. VEZI VIDEO AICI

Cu eforturi disperate, angajaţii au reuşit să oprească inundaţia. Vă reamintim că staţia de metrou Griviţa este una din staţiile cu probleme din Bucureşti.

Inundație puternică și pericol de electrocutare

Aceasta a fost dată în folosinţă în urmă cu 20 ani, dar are grave probleme cu infiltraţiile şi igrasia. În stația Grivița, pereții se cojesc serios, sunt mucegăiți și inundați aproape la fiecare ploaie. Angajații ridică spășiți din umeri.

Stația a fost inaugurată în anul de grație 2000. Au fost prezenți mulți grei ai politicii după care pe nimeni nu a mai interesat de ce se întâmplă aici.

„Cheltuielile de exploatare includ întreținerea stațiilor, întreținerea șinelor, întreținerea trenurilor. Dacă subvenția care este promisă nu este asigurată, asta se întâmplă. Și probabil vom avea mai multe probleme față de situația actuală dacă cineva nu se apleacă asupra situației”, spunea Ion Rădoi, președintele sindicatului USLM.

Vă reamintim că pe data de 1 martie 2000, s-a dat în exploatare magistrala IV de metrou, având 4 staţii: Gara de Nord II, Basarab II, Griviţa, 1 Mai. La 19 noiembrie 2008 a fost gata tronsonul de prelungire al magistralei III dintre Nicolae Grigorescu şi Linia de Centură.

În iulie 2011, s-a dat în exploatare tronsonul de prelungire al magistralei IV dintre Jiului şi Parc Bazilescu.

Lungimea reţelei de metrou a municipiului Bucureşti se întinde pe 69,25 km, distribuiţi pe patru linii magistrale şi 51 de staţii. În construcţie este magistrala V, între Râul Doamnei – Hasdeu (Operă) – tronson 1, cu o lungime de 6,5 km şi 10 staţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×