Scandal uriaș la Antena 1: producătorii Chefi la cuțite au aranjat finala?

Ana Chivu   
în Instant Articles
23/01/2019, 16:29
Scandal uriaș la Antena 1: producătorii Chefi la cuțite au aranjat finala?
Scandal uriaș la Chefi la cuțite, după marea finală! Altul trebuia să fie câștigătorul! A fos totul aranjat?!

Un scandal uriaș a cuprins emisiunea Chefi la cuțite, după rezultatele finalei de ieri seară, 22 ianuarie. Câștigătorul ar fi trebuit să fie altul? Totul a pornit de la nemulțumirile din mediul online exprimate de cel care se aștepta încă de la casting să fie în finala emisiunii râvnite, Silviu Nedelea. Acesta a spus ferm urmăritorilor că chef Cătălin Scărlătescu i-a depunctat la sânge farfuria, știind cu siguranță că îi aparține, pentru ca Maria, din echipa sa, să câștige. Cum adecurs totul? Părerile de rău și scuzele l-au ajutat pe Silviu să își ia gândul de la premiul care i-a scăpat printre degete?

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, i-a atras atenția Silviu Nedelea lui Sorin Bontea pentru decizia de a-l lua de la echipa care l-a văzut câștigător de la prima farfurie.

Scandal imens după finele emisiunii Chefi la cuțite!

Finala de la Chefi la cuțite a fost cea mai aprigă din câte au existat până acum. Toți cei trei din ultima etapă erau extrem de buni, fiind foarte aproape la nivelul de profesionalism și experiență. Surpriza a venit atunci când a câștigat Migai Munteanu, cunoscut ca Munti. Cu toate că chef Scărlătescu a avut doi oameni în finală, chef Bontea a tras biletul norocos, cu singurul concurent din echipa sa.  Silviu Nedelea a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare unde a afirmat că jocul nu a fost corect și că chef Cătălin Scărlătescu s-a folosit de recunoașterea semnăturii din farfuria prezentată de Silviu pentru a o putea depuncta mult, astfel încât concurenta sa să aibă cale liberă la premiu.

Chef Sorin Bontea, Silviu Nedelea și câștigătorul sezonulu i6 al Chefi la cuțite, Mihai Munteanu
Chef Sorin Bontea, Silviu Nedelea și câștigătorul sezonului 6 al Chefi la cuțite, Mihai Munteanu

„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă!  Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă!”, a spus Silviu Nedelea, după terminarea finalei Chefi la cuțite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×