Scandal uriaş după ce Marius Crăciun a câştigat Ferma, de la Pro TV: „El e adevăratul câştigător”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
24/05/2019, 07:53
Scandal uriaş după ce Marius Crăciun a câştigat Ferma, de la Pro TV: „El e adevăratul câştigător”
Cătălin Moroşanu a pierdut finala Ferma, de la Pro TV

Marius Crăciun a câştigat premiul cel mare din cadrul show-ului „Ferma, un nou început”, de la Pro TV, iar reacţiile negative nu au întârziat să apară. Favoritul fanilor a fost, într-o proporţie covârşitoare, Cătălin Moroşanu, iar după finalul emisiunii, oamenii au luat foc în online iar internetul a  fost împânzit cu mesaje de consolare pentru acesta sau de revoltă pentru că nu a fost încununat el fermierul anului.

Scandal la Pro TV, după ce Marius Crăciun a câştigat Ferma şi nu Cătălin Moroşanu

Redă o parte dintre comentariile apărute pe internet, după ce emisiuna prezentată de Mihaela Rădulescu s-a terminat: „Moro, C-a fost junglă sau ca-i fermă tu mereu ai dovedit ca ai o purtare demnă de-a fost fermier sau bandit. De castigi sau nu trofeul pentru noi cei de acasa, Esti cel care a dus tot greul si persoana inimoasa”, „Marius a luat banii, Morosanu a castigat, adevaratul câștigător din toate punctele de vedere, dupa emisiunea asta, Moro cred ca are sufletul bun pe care multi romanii il au dar …., care si-au pierdut încrederea in ei si nu mai au curaj sa si-l arate, bravo moldovene”, „Felicitări Moro, pentru noi tu ești adevăratul câștigător și cu asta am spus tot”.

„Ioana singura loiala pana la capat. Marius a castigat marele premiu, dar per total a castigat mai putin decat Brighite! Si printesa vietii si-a aaumat titlul de fermier al anului. Fraierul satului a ramas Kamara- se zgarie pe ochi cand va auzi ce-a declarat Moro despre donatie. Iar cea mai urata faza – atitudinea lor fata de sotia lui Moro… saraca n-a avut loc de disperata de Ioana”,  au scris oamenii, revoltaţi, pe internet.

Marius Crăciun, câştigătorul marelui premiu de la Ferma
Marius Crăciun, câştigătorul marelui premiu de la Ferma

Finala Ferma nu a fost pe placul fanilor

Un alt utilizator a scris că de la începutul emisiunii Marius Crăciun ar fi fost favorizat de producătorii emisiunii: „De la inceput s a observat ca e protejat..mereu era pe silențios si era scutit de dueluri! Iar finala un fiasco! Pacat…puteati sa ii donati o suma de bani Protv-ule nu sa transformati totul intr un #cazsocaial #fermaunnouinceput,

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×